Home

Jelena Glišić potajno se udala: ‘Željeli smo intimnu proslavu’

Jelena Glišić potajno se udala: 'Željeli smo intimnu proslavu'


Iako je prije samo nekoliko tjedana rekla da o vjenčanju još ne razmišlja, domaća voditeljica Jelena Glišić (32) udala se za dugogodišnjeg dečka, poduzetnika Krešimira Lešića (38). Nakon samo mjesec dana zaruka, par se odlučio vjenčati u tajnosti, a za to su znali samo najbliža obitelj i prijatelji. – Ovo je dokaz da se sve može kad se hoće. Odlučili smo se na taj korak, ali smo željeli da bude samo naš, u užem krugu najbližih. Željeli smo intimnu, neopterećenu proslavu ljubavi. Pravi tulum za prijatelje pripremit ćemo na ljeto – rekla je Jelena za Gloria.hr.

Po mnogima jedna od najljepših Hrvatica 2005. osvojila je titulu Miss Universe, trenutno vodi nekoliko emisija na HRT-u. S obzirom na to da je strastveni ljubitelj putovanja, Jelena sada razmišlja o medenom mjesecu gdje će ona i novi suprug proslaviti svoju ljubav.Za voditeljičinu vezu s Lešićem saznalo se 2015. godine, a prije mjesec dana par se i zaručio.

– Tek sam zaručena i neka neko vrijeme bude tako, a onda ćemo lako planirati. Znamo samo da neće biti velika svadba jer to ne želi ni jedno od nas. Bit će to mala ceremonija u krugu obitelji ili možda otputujemo nekamo pa se vjenčamo – ispričala je tada voditeljica za Story.
NordVPN Specijalna Ponuda