Home

Otkrili spol: Nataša Janjić i ortoped Nenad očekuju sina

Otkrili spol: Nataša Janjić i ortoped Nenad očekuju sina


Sredinom rujna ‘procurila’ je vijest da je Nataša Janjić (37) trudna s ortopedom Nenadom Medančićem (35). Početkom sljedeće godine glumica bi trebala roditi, a prijatelj para otkrio je za Story da ona i Nenad očekuju sina.


Foto: Instagram/orijentŠto se tiče trudnoće, Nataša je dosta samozatajna. Sama nije htjela otkriti spol djeteta, a u početku je tajila i ime oca. Ipak, nedavno je za portal 100 posto otkrila kakva je kao trudnica. Iako nema nikakvih posebnih prohtjeva, emotivna je i ima promjene raspoloženja, ali očekivala je da će biti nešto dramatičnija. 
U TREĆEM JE TROMJESEČJU


Poletna Nataša Janjić: Dijete se svaki tjedan zove drugačije


Oko imena par se još uvijek nije dogovorio. 

 Svaki tjedan mi se dijete drugačije zove, bezimeno dijete je još uvijek. Vidjet ćemo, do zadnje trenutka ćemo vagati. I tata ima prostora za odabir, ime nam se oboma mora sviđati – priča glumica.


Foto: Instagram/orijentNenada i Natašu upoznali su zajednički prijatelji, supružnici Marijana Batinić i Matej Pašalić. 

– Nenad je Matejev dugogodišnji najbolji prijatelj, baš kao što sam i ja Marijanina. Nevjerojatno je što se nas dvoje nikad nismo sreli u istom društvu svih ovih godina. Kako smo im oboje doista bliski i kućni prijatelji i oboje nas jako dobro poznaju, željeli su nas spojiti jer su bili sigurni da smo stvoreni jedno za drugo – ispričala je Nataša nakon što se otkrilo da nosi Nenadovo dijete. 


Foto: Instagram/orijent– Prava je ljubav jako neobična pojava, teško ju je opisati riječima, ali svakako ne počiva na onom mitu o boli. Ljubav ne boli, a nas dvoje odmah smo to shvatili i odlučili da želimo zasnovati obitelj. Trudnoća nas nije iznenadila – iskrena je Nataša. 
NordVPN Specijalna Ponuda