Home Hrvatska Home VIDEO, FOTO: ‘ILI SAM JA URANILA, ILI JE NOVA REGULACIJA PROTOČNIJA’ Promet...

VIDEO, FOTO: ‘ILI SAM JA URANILA, ILI JE NOVA REGULACIJA PROTOČNIJA’ Promet oko zagrebačkog rotora teče normalno, nema dojava o većim gužvama

3
0
VIDEO, FOTO: 'ILI SAM JA URANILA, ILI JE NOVA REGULACIJA PROTOČNIJA' Promet oko zagrebačkog rotora teče normalno, nema dojava o većim gužvama


Zagrebački rotor zatvoren je od nedjelje ujutro, a promet se preusmjerava na okolne ceste.

Prema prvim jutrošnjim informacijama nema većih gužvi oko rotora, a za sada nema većih problema oko odvijanja prometa.

– Ako se računa prema jednom prolasku, nova regulacija protočnija je od rotora… ili sam stvarno uranila – komentar je jedne od građanki na Facebooku.

Jutarnji

 

U komentaru ispod odgovorila joj je druga građanka koja kaže kako je u Buzinu drukčija situacija.

– Čula sam i ja od drugih isto, ali samo nemoj na Buzin. Nažalost, obilaznica… Buzin… i u 7 je već bila ogromna gužva – komentirala je.

Također, oko situacije na rotoru jutros se oglasio i HAK.

Jutarnji

 

– Zbog radova zatvoren je na Remetinečki rotor, na ulasku u grad Zagreb, te se vozi uz novu regulaciju prometa. Vozila teža od 5t ukupne nosivosti i visine veće od 3,5m presumjeravaju se na Buzin. Tijekom jutranjih i poslijepodnevnih vršnih sati upozoravamo na gužve. 

Povećana je gustoća prometa na gradskim prometnicama, a na zagrebačkoj obilaznici vozi se usporeno osobito između čvorova Buzin i Jankomir prema izlazu na čvoru Buzin – priopćili su iz HAK-a.

 

Jutarnji

Jutarnji

 
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.