Home Hrvatska Home Fantastični prizori iz Osijeka! Igrači i navijači su se grudali poslije utakmice

Fantastični prizori iz Osijeka! Igrači i navijači su se grudali poslije utakmice

7
0
Fantastični prizori iz Osijeka! Igrači i navijači su se grudali poslije utakmice


Sjajni prizori iz Gradskog vrta! Navijači Osijeka čistili su cijelo nedjeljno jutro travnjak prekriven snježnim pokrivačem i omogućili igračima da odigraju zadnje kolo jesenskog dijela prvenstva, a oni su ih poslije utakmice nagradili, i to gađajući ih s grudama!

Osijek je na krilima svojih vjernih navijača razbio Inter sa 6-0, a poslije utakmice je slijedila prava ludnica. Igrači su se malo opustili uoči zimske pauze, a to su i zaslužili nakon fantastične sezone.

Grudali su međusobno navijači na tribinama, a onda su se u bitku uključili i igrači koji su prikazali sjajnu predstavu na očišćenom travnjaku. Bio je to dan za pamćenje u Osijeku, a ona stara izreka se pokazala točnom. Kad se male ruke slože, sve se može, sve se može!

Utakmica između Osijeka i Intera bila je upitna zbog ogromne količine snijega koji je prekrio Slavoniju tijekom petka i subote. Razmišljalo se i odgodi, a onda na snagu stupa Kohorta, koja je najzaslužnija za odigravanje utakmice.

Njihovi članovi su od sedam ujutro čistili snijeg na stadionu i na tribinama kako bi se utakmica mogla odigrati, a onda su odbili naknadu od 25 kuna po satu te je proslijedili na račun sugrađanke Dijane Vranješ koja mora na operaciju. Njihov primjer slijedili su i mnogi drugi koji su se hladnog nedjeljnog jutra pojavili na poziv kluba na akciju čišćenja snijega.

Slavonci su opet pokazali ogromno srce i pravi primjer drugima.

Osijek je odradio sjajnu polusezonu u kojoj su postali jesenski viceprvaci sa 34 boda, a ispred njih je samo Dinamo…

 

 

 

 
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.