Home Sport Miočić proziva Cormiera: Kad ćemo se boriti? Razbit ću te…

Miočić proziva Cormiera: Kad ćemo se boriti? Razbit ću te…

11
0
Miočić Stipe
Miočić Stipe

Miočić i Cormier su se borili u srpnju kada ga je DC nokautirao i uzeo mu naslov u teškoj kategoriji. Tako je Cormier ujedinio titule u teškoj i srednjoj kategoriji, što je rijetko kome pošlo za rukom.

Stipe Miočić već mjesecima traži revanš protiv Daniela Cormiera, no UFC i nekadašnji Olimpijac nisu baš pokazali neku zainteresiranost za taj meč. Američkoj organizaciji su najbitniji novci, a obiteljski čovjek i vatrogasac poput Stipe im očito ne odgovara.

Prvi izbor za oproštajnu Cormierovu borbu bio je Brock Lesnar za naslov u teškoj kategoriji, no Lesnar je potpisao novi ugovor za WWE i ta je borba skoro pa nemoguća.

No i tu su u UFC-u našli način zaobići našeg borca. Ukoliko Jon Jones pobijedi Gustaffsona u meču za naslov srednje kategorije, onda će se on boriti protiv Cormiera, i to u srednjoj kategoriji. To bi bio treći okršaj između ove dvojice mrskih rivala, a ta borba bi UFC-u garantirala veliku zaradu, što je njima u konačnici i najbitnije.

To je zapravo nepoštivanje prema Stipi koji tako ispadne kao zadnja rupa na sviralu, iako je jedan od najuspješnijih teškaša koji je čak tri puta branio naslov.

Ni Stipe više nema strpljenja te je na Instagramu poslao poruku Cormieru da je spreman na borbu, bilo kad i bilo gdje.

– Bio sam slobodan i u New Yorku. A slobodan sam i sad. Kad ćemo se boriti? Razbit ću te… – oštar je bio Stipe

.

Ni ne čudi ova njegova poruka, jer ga UFC zaobilazi u širokom luku što se tiče borbe za naslov. To je sve zbog toga jer on nije “lajavac” koji će privlačiti gledatelje sa svojim prijetnjama i cirkusom, on je borac koji će ući u ring i odraditi svoj posao na najbolji mogući način.

Miočić i Cormier su se borili u srpnju kada ga je DC nokautirao i uzeo mu naslov u teškoj kategoriji. Tako je Cormier ujedinio titule u teškoj i srednjoj kategoriji, što je rijetko kome polazilo za rukom. Od tada Stipe traži priliku za revanš, no Cormier ga je odbijao.

Priliku da mu otme naslov imao je nedavno Derrick Lewis, no Cormier ga je riješio bez po muke.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.