Home

'Vođa ne može biti onaj tko 20 puta prije utakmice ide na WC'

Spread the love

Diego Maradona uvijek je imao riječi hvale za svog sunarodnjaka Lionela Messija, ali u meksičkom programu ‘La Última Palabra’ dobro je ‘oprao’ Barceloninu desetku i cijelu argentinsku reprezentaciju. 

– Ajmo prestati Messija poistovjećivati s Bogom – započeo je legendarni Argentinac.

– On želi nešto na terenu, ali umjesto da popriča sa svojim suigračima i trenerom, igrat će PlayStation. Teško mi je o tome govoriti, ali mislim da je besmisleno pokušavati napraviti ‘lidera’ od igrača koji prije utakmice 20 puta ide na WC – oštar je prema Messiju bio Maradona.

– Messi je samo još jedan igrač Argentine. Ja ga trenutačno ne bih zvao, ali nikad ne reci nikad. Moramo mu skinuti taj teret vođe s leđa, kako bi on bio onaj Messi kakav želimo da bude.

A nije bio blag niti prema bivšem izborniku argentinske reprezentacije Jorgeu Sampaoliju.

– Sampaoli je stavljen na klupu, ali uopće nema predispozicije za biti izbornik nacionalne vrste. I to smo znali. Međutim, argentinski nogomet sve je siromašniji. River, Boca, San Lorenzo… Argentina danas može igrati s El Salvadorom ili Nikaragvom, ali nikako Nizozemskom ili Španjolskom.

– Daj Bože, ja bih se htio vratiti u reprezentaciju. Otišao sam zbog navodnog prijatelja. Izgubili smo 4-0 od Njemačke, a on je na tome prikupljao novac. Krivotvorio je i moj potpis – objasnio je.

GENNARO GATTUSO: ‘Kakav Messi, kakav Ronaldo?! Najradije bih igrao s Modrićem’

– Da, volio bih voditi i meksičku nogometnu reprezentaciju, ali Almeyada i Mohamed bi također bez problema mogli voditi nacionalnu vrstu – zaključio je Diego.

Mercedes Benz A Class
Osvoji Novi Mercedes Benz

Pratite više sadržaja kao ovaj
u Vaš inbox

Pretplatite se preko E-mail-a i primajte vijesti i obavjesti u Vaš email inbox.

Hvala na pretplati.

Nešto je pošlo po zlu.