Home

Oslić i krumpirići u brodiću za prolaz kod sutkinje Andrassy

Spread the love

Leon Jozić (26), recepcioner hotela, kuha samo kad mora i to uglavnom jednostavna jela, ali svojim pohanim oslićem uspio je oduševiti sutkinju showa ‘Ljubav ide kroz želudac’ Andreu Andrassy (33).

POGLEDAJE VIDEO:

Prvog dana snimanja imao je tremu, ali drugi dan se već opustio pred kamerama i nije strepio od sudačke procjene njegovog kulinarskog umijeća. Iako je vrhunac njegove kulinarske karijere rižoto s plodovima mora pred Andrassy je samouvjereno iznio oslića u pivskom tijestu s prženim krumpirićima koje je poslužio u brodiću od novina. Tako se poslužuje britanska poslastica ‘fish&chips’ pa je Leon dobio ideju da svoje jelo posluži u omotu kojeg je sastavio od novina 24sata.

Jako mi se sviđa kako si ovo poslužio – rekla mu je Andrassy

Foto: 24sata Video

Sutkinja Andrea kaže da inače ne jede oslića. 

– Kad čujem da će netko za ručak pripremiti oslića, pitam se ‘zašto nisam izmislila da ne mogu doći?’ – komentirala je Andrea Leonov odabir glavne namirnice i dodala da ju je jako iznanadila njegova izvedba.

LJUBAV IDE KROZ ŽELUDAC Andreu je osvajao kolačem i stalno je pričao o svojoj mami

– Najvažniji dio recepta je i najčudniji: oslić prvo uranjamo u smrvljene krekere i brašno, a tek onda u pivsku smjesu. Takav je postupak jer je oslić dovoljno vlažan nakon odmrzavanja – objasnio je Leon koji inače ne kuha često, a kad i priprema jelo to je nešto jednostavno. 

– Uglavnom kuham nešto na brzinu, naručilm ili pripremim gotovo jelo – rekao nam je Leon kojem je drago da se Andrei svidio njegov obrok.

>>> PRISJETITE SE DRUGE SEZONE

Mercedes Benz A Class
Osvoji Novi Mercedes Benz

Pratite više sadržaja kao ovaj
u Vaš inbox

Pretplatite se preko E-mail-a i primajte vijesti i obavjesti u Vaš email inbox.

Hvala na pretplati.

Nešto je pošlo po zlu.