Home

Najslađe drvene kućice A oblika

Spread the love

Slatke, skladne, pametne i diskretne, ove su nas kućice odmah osvojile svojim izgledom i dobrim karakteristikama. Riječ je o Lushna drvenim pop-up kućicama iza kojih stoji istoimena slovenska tvrtka koja je odlučila iskoristiti znanja svojih predaka te popularne planinske kuće A oblika modernizirati i prilagoditi zahtjevima suvremenog čovjeka. Kućice su sagrađene od trajnih i eko-prijateljskih materijala te u skladu sa suvremenim industrijskim standardima i zahtjevima.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Svaka Lushna kućica dizajnirana je kao udobna i intimna “spavaća soba u prirodi”. Opremljene su bračnim madracem i panoramskim staklenim zidom kako bi vlasnici nesmetano svakog trena mogli uživati u prirodi. Za njihovu gradnju koristi se neobrađeni ariš, dok je sama konstrukcija toliko čvrsta da može izdržati sve vremenske uvjete. Modularne su i vrlo se jednostavno transportiraju, a za njihovo sastavljanje potrebno vam je osnovno znanje iz tehničke kulture. Kako biste se u kućici osjećali ugodno i udobno zidovi su obloženi eko-izolacijom i imaju integrirani sustav za ventilaciju, rasvjetu i sustav grijanja.

 

Lushna kuće moguće je kupiti u dvije varijante: manjoj baznoj i većoj apartmanskoj. Manja kućica je veličine 15,2 četvornih metara i može komotno smjestiti dvije osobe, a kupci mogu birati između različitih krovnih materijala do zavjesa, dok Lushna Suite može imati veću kvadraturu koja je opremljena tuš-kabinom, toaletom i malom kuhinjom. Iza dizajna Lushna Massive, Green i Sauna kućica stoje arhitekti Peter Ličen i Marjeta Fendre. Nas su oduševile, a u nastavku doznajte zašto.

 

 

 

Foto: Lushna

Više: Lushna

Pratite više sadržaja kao ovaj
u Vaš inbox

Pretplatite se preko E-mail-a i primajte vijesti i obavjesti u Vaš email inbox.

Hvala na pretplati.

Nešto je pošlo po zlu.