Home viral

Kći Charlieja Chaplina snima na Brijunima: ‘Ona je ista tata’

Geralldine Chaplin
Geralldine Chaplin
Spread the love

Geralldine Chaplin (74), kći slavnog Charlieja Chaplina, boravi na Brijunima, gdje se snima film “Bosonogi car”, nastavak hita “Kralj Belgijanaca”.

– U osmom je desetljeću, a izgleda i ponaša se puno mlađe. Šetala je, uživala, snimala bez ikakvih problema. Nije joj problem bio odrađivati snimanje koje je znalo trajati od sedam do 19 sati – rekao je Zoran Đorđević (57).

Puljanin joj je bio tjelohranitelj tijekom boravka u Istri, a oduševila ga je svojom jednostavnošću. Svidjela mu se jer nije pokazivala umor niti nervozu.

– Pristupačna je, skromna i uvijek nasmijana. Ista je tata Charlie, to su joj i mnogi drugi rekli – ispričao je Đorđević.

Geraldine Leigh Chaplin bila je četvrto dijete Charlieja Chaplina. Svoj život je posvetila glumačkoj karijeri. Dobila je nekoliko nominacija za Zlatni globus, u filmovima “Nashville”, “Chaplin” i “Doktor Živago”. O njoj se govorilo da je ista otac: ambiciozna, tvrdoglava i sklona avanturama. U mladosti je Geralldine imala mnoge afere s tad poznatim glumcima, a u duljim vezama bila je samo dva puta.

Sa španjolskim redateljem Carlosom Sauraom (86) provela je 12 godina. Sina Shanea dobili su 1976., no veza nije potrajala. Sreću u ljubavi pronašla je s čileanskim kinematografom Patricijem Castillom, s kojim se vjenčala 2006. godine, iako su kćer Oonu dobili 1986. U filmu “Doktor Živago” igrala je Tonyju Gromeko.

24sata

24sata

VELIKI KOMIČAR Charlie Chaplin bio je jedan od velikih zavodnika Hollywooda

!

 

Pratite više sadržaja kao ovaj
u Vaš inbox

Pretplatite se preko E-mail-a i primajte vijesti i obavjesti u Vaš email inbox.

Hvala na pretplati.

Nešto je pošlo po zlu.