Home Sport

Kalinić želi opet k Vatrenima: Kapetan Modrić ga je podržao

Zlatko Dalić
Zlatko Dalić
Spread the love

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je 0-0 s Engleskom na Rujevici. Prvi put otkako je Zlatko Dalić preuzeo Vatrene, reprezentacija na dvije uzastopne utakmice nije postigla gol.

Odlazak Marija Mandžukića uvelike je utjecao na igru naše reprezentacije i ispostavilo se da će Mandžu biti teže nadoknaditi nego što je stručni stožer očekivao.

– Mi se moramo riješiti pitanja i rasprava o Mandžukiću. Donio je takvu odluku, njega više nema i to moramo prihvatiti. Ali ja vjerujem da imamo rješenja za napad. Rebić je dobro odigrao, nedostaje mu snage nakon ozljede. Kad se potpuno vrati izgledat će to puno bolje. A imamo mi i nekoliko jako dobrih ofenzivnih rješenja u mladoj reprezentaciji. Ne brinem da ćemo opet početi zabijati – komentirao je Dalić nakon utakmice.

Hrvatska ima kvalitetnih igrača u napadu, no napadački trolist Perišić – Kramarić – Rebić tek treba proraditi. U cijeloj priči isplivalo je ime Nikole Kalinića, koji je otvoren za povratak u nacionalnu vrstu.

– Otvoren sam za povratak. Teško je za objasniti, no jasno je da bih se volio vratiti, ali neke stvari se moraju promijeniti. O onome što se dogodilo na SP-u u Rusiji ne želim. Već se puno govorilo o tome. To je prošlost. To što se dogodilo je jedna duga priča – poručio je Kalinić.

Kalinić se otvoreno ponudio reprezentaciji i spreman je za povratak, a kao kapetan viceprvaka svijeta svoje mišljenje dao je i Luka Modrić, najbolji igrač svijeta.

– Drago mi je čuti da se i Kalinić želi vratiti u reprezentaciju. Njegova su želja i isprika preduvjet, a njegove su kvalitete neupitne, sigurno bi bio važan reprezentaciji ako se sve riješi na najbolji mogući način – poručio je Modrić.

Pratite više sadržaja kao ovaj
u Vaš inbox

Pretplatite se preko E-mail-a i primajte vijesti i obavjesti u Vaš email inbox.

Hvala na pretplati.

Nešto je pošlo po zlu.