Home Hrvatska Home Četvrti farmer napustio show: ‘Izlazim s dozom neke gorčine’

Četvrti farmer napustio show: ‘Izlazim s dozom neke gorčine’

1
0
Farma
Farma

Četvrti farmer koji je napustio show je Ivan. Njegov protivnik u areni, Saša, odabrao je dvoboj snage, kategoriju pila na tlu. Ivan nije odmah na početku predao dvoboj, već je odlučio i malo zasukati rukave. Borba između dvojice duelista bila je zanimljiva, no Saša je bio puno brži ispretniji te si je pobjedom osigurao i imunitet u idućem tjednu.

„Evo ekipica, sve ste vidjeli, borite se, budite dobri, nemojte jedni drugima neke klipove, znam da je to fino i interesantno, ali poštujte jedni druge, cijenite jedne druge. Želim se zahvaliti Editi i Saši što su nazvali prvu životinjicu rođenu na farmi mojim imenom. Hvala vam svima.“, obratio se Ivan svojim farmerima i prije nego li je napustio arenu, postavio je Šteficu za novu gazdaricu, što ju je jako iznenadilo.

„S ove farme kući nosim jedno iskustvo, lijepo iskustvo s malom dozom nekakve gorčine. Očekivao sam jednu bajku, jednu lijepu priču, ali nažalost desilo se to što se desilo. Bit svega je da im poručim neka budu ljudi, ljudi prije svega!“ , kazao je Ivan napustivši show. Na farmerskom sijelu voditelji su porazgovarali s farmerima o proteklom tjednu, kao i ocjenjivali Kristinino gazdovanje. Svi farmeri podigli su palac gore što znači da svi smatraju kako je Kristina dobro vladala farmom. Kada su se dotaknuli financija na farmi, podvukli crtu, gazdarica je kazala kako na kraju tjedan u škrinjici imaju 13 dukata, a na štednoj knjižici 150.

Mentor Joža doveo je djecu na farmu te su ih farmeri vodili u obilazak. Farmeri su im pokazali životinje i objasnili kako se one hrane te kako se o njima brine. Nakon što je Ivan otišao, Matej je dan proveo sam sa životinjama. „Tu ne vidim niti jednu osobu s kojom bi si bio tako blizak kao i s Ivekom. Te osobe tu nema.“, kazao je Matej svelikom tugom te dodao: „Od ovog tjedna ne želim biti ni u jednoj ni u drugoj ekipi!“.