Home Hrvatska Home 'Stavili su mi umjetni penis da se mogu uživjeti u svoju ulogu'

'Stavili su mi umjetni penis da se mogu uživjeti u svoju ulogu'

1
0

Nedavno su se u javnosti pojavile fotografije starijeg njemačkog glumca Lutza Ebersdorfa (82) koji je navodno dobio svoju prvu ulogu u filmu ‘Suspiria’. Javnost je posumnjala da se ispod maske krije Tilda Swinton (57), koja glumi u istom filmu kao ‘nepoznati nam glumac’.

Glumica je tvrdnje odlučno odbacila, a mnogi su joj ubrzo povjerovali, uvjereni da ne bi mogla tako dobro odglumiti tu ulogu s obzirom na to da je žena i nije osamdesetogodišnjakinja.

Foto: promo

Redatelj filma Luca Guadagnino (47) napise da je Tilda zapravo Lutz nazvao je neistinama. Čak je i napravljena stranica posvećena Lutzu na Internet Movie Databaseu, zbog čega su mnogi bili uvjereni da je on stvarna osoba.

Doctor Strange Red Carpet Launch Westminster Abbey.

Doctor Strange Red Carpet Launch Westminster Abbey.

VODI NA KLADIONICAMA Najveća favoritkinja: Swinton će postati novi Doktor Who?

– Cijelo vrijeme sam glumila Lutza Ebersdorfa, odnosno njegov lik doktora Josefa Klemperera u Suspiriji – jučer je priznala glumica i tako opovrgnula svoje prijašnje tvrdnje. 

'Okja' Premiere, Cannes Film Festival 2017 | Autor: Dave Bedrosian/DPA/PIXSELLFoto: Dave Bedrosian/DPA/PIXSELL

Tilda je ujedno priznala kako su joj satima stavljali umjetne dijelove tijela kako bi bila što uvjerljivija u ulozi starijeg muškarca. Među umjetnim dijelovima, kako je izjavila, stavili su joj i umjetni penis.

– Moram priznati da sam preuzela ulogu samo zbog zabave. Kako bi moja baka rekla, a to je i moj moto, ne dosađuj se – odgovorila je New York Timesu na pitanje zašto je pristala glumiti Lutza.

Redatelj Guadagnino, pak, tvrdi da je bilo ključno da Tilda glumi Lutza, odnosno Josefa, jer se cijeli film bavi ženskim identitetima.

Nakon što je prošle zime snimljena na setu kako glumi starijeg muškarca, brže-bolje je napravljena stranica na IMDb-u prema kojoj je jedina uloga Lutza Ebersdorfa ova u Suspiriji koji je navodno rođen 15. veljače 1936. u Münchenu.

Foto: youtube screenshot

– Kad je imao samo dvije godine, cijela obitelj je pobjegla iz nacističke Njemačke. Najprije u Ženevu, a potom u London. Mladost je proveo u Camberwellu, a potom se vratio 1954. u München, gdje je studirao filozofiju – pisalo je na stranici IMDb-a.

John Bellany funeral

John Bellany funeral

MRAČNA TAJNA Bivši partner Tilde Swinton je otkrio: ‘Ja sam plod incesta’

Za ulogu starijeg muškarca borile su se i Dakota Johnson (29) i Chloe Grace Moretz (21).

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!