Home

Khabibu djed pomogao izabrati ženu: Birao između 6 ljepotica

Spread the love

Dagestanac Khabib Nurmagomedov (30) pobijedio je Conora McGregora. Gušenjem ga je u četvrtoj rundi natjerao na predavanje, a tek nakon borbe uslijedio je pravi ‘show’. Khabib je iskočio iz oktagona i napao jednog člana McGregorova tima, a članovi Nurmagomedova tima su ušli u kavez i napali Conora. Iako su uoči borbe, od strane McGregora i njegova tima, stizale razne uvrede na račun Dagestanca, ovim je potezom šokirao javnost, ali i postao glavna tema svih svjetskih medija.

MMA: UFC 229-Nurmagomedov vs McGregor

KAZNA ZA KHABIBA Uzet će mu četvrt milijuna, bit će suspendiran, ali titula ostaje

Privukao je ovim potezom tako pažnju i na svoj privatni život, koji je do sada skrivao kao zmija noge. Nurmagomedov se oženio još 2013. godine, ali javnosti sve do danas nije poznat identitet njegove supruge.

Poštujući svoju muslimansku vjeru, Khabib nikada svoju obitelj nije izlagao javnosti, ali time je sada izazvao još veće zanimanje svjetskih medija za taj dio njegovog života. Britanski portal The Sun bacio se na istraživanje te donose informacije kako bračni par ima dvoje djece. Kćer su dobili 2015. godine, a dvije godine kasnije i sina kojeg su navodno nazvali Mohammed.

Zanimljivo je da je njegovu suprugu birao njegov djed, čovjek koji je svetinja u muslimanskim obiteljima. Khabib je pred djeda doveo šest žena, a onda mu je djed između njih izabrao onu za koju će se udati. Otkrio je to nedavno Khabibov otac.

– Imao je tek 22 godine. Poznavao je suprugu, ali savjetovao se s djedom oko toga. Sjećam se da je pričao o šest djevojaka. Djeda Magomeda se sve pita, Khabib je prvo s njim o tome razgovarao. Vrlo su bliski. Da je Khabib sad ovdje, prvo bi otišao k njemu. Ne znam točno kako su odlučili, ali neophodno je bilo da dobije dozvolu svog djeda – rekao je Khabibov otac Abdulmanap Nurmagomedov.

Obitelj Nurmagomedov živi u gradu Mahačkali u republici Dagestan, a slike njegove supruge ne postoje na internetu. Ovih dana u javnost su procurile fotografije s njihovog vjenčanja, ali mlada je, zbog vjerskih običaja, cijelo vrijeme bila prekrivena od glave do pete tako da joj niti tada nitko nije vidio lice. 

Neki su čak pisali da je dobro poznata u svijetu slavnih, jer je jednom prilikom navodno u javnost procurila njezina fotografija iz noćnog izlaska s Ritom Orom i Lewisom Hamiltonom, no ta informacija nikada nije potvrđena.

The Mirror ističe da njeno ime nikada nije otkriveno u javnosti.

Pratite više sadržaja kao ovaj
u Vaš inbox

Pretplatite se preko E-mail-a i primajte vijesti i obavjesti u Vaš email inbox.

Hvala na pretplati.

Nešto je pošlo po zlu.