Home Hrvatska Home Superračunalo: City će obraniti naslov, a United će biti tek 11.

Superračunalo: City će obraniti naslov, a United će biti tek 11.

2
0

Engleska Premier liga ove bi sezone mogla ponuditi uistinu uzbudljivu završnicu, a prema prikazanome na početku sezone, za naslov prvaka bi se trebali boriti Manchester City, Liverpool i Chelsea.

A sudeći prema računalu koje na temelju unesenih statističkih podataka predviđa rezultate utakmica i rasplete prvenstava, momčad Pepa Guardiole obranit će naslov prvaka.

Superračunalo je predvidjelo da će Manchester City sezonu završiti s rekordnih 108 bodova, a da bi to uistinu i ostvarili, do kraja sezone mogu si priuštiti tek dva izgubljena boda, odnosno dva remija.

FILE PHOTO: Chelsea owner Roman Abramovich applauds after the English Premier League soccer match between Chelsea and Hull City in London

VIDEO Chelsea će rasističke navijače ‘nagraditi’ putem u Auschwitz

Prema predviđanju, na drugom će mjestu završiti Chelsea i to zahvaljujući boljoj gol razlici ispred Liverpoola, Tottenham će biti četvrti, Watford peti, a Arsenal šesti.

Sezona se neće preokrenuti za Manchester United i njima superračunalo predviđa tek 11. mjesto u prvenstvu. Mjesta koja vode u drugoligaško društvo pripast će  Cardiffu, Huddersfieldu te Southamptonu.

Bit će zanimljivo pratiti hoće li se ijedno od ovih predviđanja pokazati točnima ili ćemo gledati scenarij iz Rusije kada se superračunalo nije proslavilo svojim predviđanjima.

Naime, on je Hrvatsku poslao kući već nakon natjecanja u skupinama, a Vatreni su na kraju osvojili povijesno srebro…