Na male ekrane uskoro se vraćaju četiri omiljena formata. Naime, na HRT-u ćemo ponovo hrvatski izbor pjesme za pjesmu Eurovizije poznat i kao ‘Dora’, show ‘Zvijezde pjevaju‘, kviz ‘Tko želi biti milijunaš’ te talent show ‘The Voice – najljepši glas Hrvatske’, piše Jutarnji list. 

ESTRADA SE VESELI Vraća se Dora: Povratak izbora za pjesmu Eurovizije u Opatiji?

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, prva se vraća ‘Dora’ i to sredinom veljače iduće godine, a mjesec dana kasnije zvijezde će pokazati svoje pjevačko umjele.

Foto: promo

U rujnu kreće potraga za novim milijunašima, a ‘The Voice’ na programu će biti od studenog.

24sata | Autor: 24sataFoto: 24sata

– Točno je da je ovo ambiciozni plan našeg ravnateljstva u sklopu kojeg bi se u jednoj godini na naš program vratila četiri hit projekta, koji svojim sadržajem svakako spadaju u ono što javna televizija mora pružiti svojim gledateljima, a uz to su bili i vrlo gledani televizijski formati – rekao je Mario Sedmak, v.d. rukovoditelja Odjela nabave na HRT-u. Dodao je kako o detaljna spomenutih projekata ne smije govoriti.

PRISJETIMO SE DORE Severina pjevala u sado-mazo izdanju, a Franku su sabotirali

Što se ‘Dore’ tiče, ona bi trebala imati tri večeri – u prvoj bi glazbenici izvodili šansone i opatijske serenade, druge večeri zasvirali članovi HRT-ovog Simfonijskog zasvirali bu uspješnice s prošlih ‘Dora’,a  treća večer bi bila natjecateljska. Novost je da će uz žiri, glasove svojim favoritima moći dati i publika.

HRT | Autor: HRTFoto: HRT

Show ‘Zvijezde pjevaju’ trebali bi voditi Barbara Kolar i Duško Ćurlić, a šuška se da bi u novoj sezoni mogli zapjevati Aleksandar Stanković i Tarik Filipović.

Foto: Dario Njavro/HRT

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!