Home Hrvatska Home Ibra se vraća u Milan? Raiola potvrdio: 'Spremni smo za to'

Ibra se vraća u Milan? Raiola potvrdio: 'Spremni smo za to'

1
0

Senzacija na pomolu! Agent Zlatana Ibrahimovića Mino Raiola potvrdio je glasine da je Šveđanin spreman za veliki povratak na San Siro

Temperamentni napadač trenutačno nastupa za LA Galaxy u čijem dresu uistinu briljira. Zabio je 20 golova u 24 utakmice zbog čega se našao na radaru brojnih europskih velikana iako ima već 37 godina. 

Među njima je i Milan, klub za koji je Ibrahimović igrao dvije sezone, u razdoblju od 2010. do 2012. godine, a tamo je ostavio velik trag. Odigrao je Ibra za ‘rossonere’ 85 utakmica u kojima je zabio 56 golova uz 24 asistencije, a osim toga, osvojio je jedan naslov talijanskog prvaka te jedan talijanski Superkup. 

– Uvijek postoje svakakve glasine. Pa cijeli svijet me želi i to je u redu – kratko je, u svom stilu, rekao Ibrahimović o mogućem povratku u Milan. 

Međutim, njegov agent Mino Raiola navodi kako su oni spremni na razgovore, ali i na mogući senzacionalni povratak Zlatana na San Siro. 

– U ovom trenutku to nije mogućnost jer trenutno nismo u pregovorima s klubom, ali smo spremni na razgovor. Sada su u Milanu napokon normalni ljudi i pouzdani vlasnici. Ne otvaram vrata za povratak, ali ih ni ne zatvaram. Postoji veliko poštovanje između Ibrahimovića i predsjednika Milana Leonarda. Zlatan je imao prekrasne trenutke u Milanu i tamo je ostavio dio svog srca, baš kao i u Parizu – rekao je Raiola pa nastavio:

– Zlatan nikada nije tražio nekakve garancije jer zna da se to zarađuje na treninzima. Međutim, morali bi znati pod kojim uvjetima bi ga Milan ili neki drugi klub želio dovesti – zaključio je Ibrin agent.