Home

Ibra se vraća u Milan? Raiola potvrdio: 'Spremni smo za to'

Spread the love

Senzacija na pomolu! Agent Zlatana Ibrahimovića Mino Raiola potvrdio je glasine da je Šveđanin spreman za veliki povratak na San Siro

Temperamentni napadač trenutačno nastupa za LA Galaxy u čijem dresu uistinu briljira. Zabio je 20 golova u 24 utakmice zbog čega se našao na radaru brojnih europskih velikana iako ima već 37 godina. 

Među njima je i Milan, klub za koji je Ibrahimović igrao dvije sezone, u razdoblju od 2010. do 2012. godine, a tamo je ostavio velik trag. Odigrao je Ibra za ‘rossonere’ 85 utakmica u kojima je zabio 56 golova uz 24 asistencije, a osim toga, osvojio je jedan naslov talijanskog prvaka te jedan talijanski Superkup. 

– Uvijek postoje svakakve glasine. Pa cijeli svijet me želi i to je u redu – kratko je, u svom stilu, rekao Ibrahimović o mogućem povratku u Milan. 

Međutim, njegov agent Mino Raiola navodi kako su oni spremni na razgovore, ali i na mogući senzacionalni povratak Zlatana na San Siro. 

– U ovom trenutku to nije mogućnost jer trenutno nismo u pregovorima s klubom, ali smo spremni na razgovor. Sada su u Milanu napokon normalni ljudi i pouzdani vlasnici. Ne otvaram vrata za povratak, ali ih ni ne zatvaram. Postoji veliko poštovanje između Ibrahimovića i predsjednika Milana Leonarda. Zlatan je imao prekrasne trenutke u Milanu i tamo je ostavio dio svog srca, baš kao i u Parizu – rekao je Raiola pa nastavio:

– Zlatan nikada nije tražio nekakve garancije jer zna da se to zarađuje na treninzima. Međutim, morali bi znati pod kojim uvjetima bi ga Milan ili neki drugi klub želio dovesti – zaključio je Ibrin agent.

Pratite više sadržaja kao ovaj
u Vaš inbox

Pretplatite se preko E-mail-a i primajte vijesti i obavjesti u Vaš email inbox.

Hvala na pretplati.

Nešto je pošlo po zlu.