Home

Limuzine, traktor, cvjetni viski: Ovakav sprovod još niste vidjeli

Dvanaest limuzina i tri prikolice pune cvijeća pratile su lijes ‘Kralja Roma’, poljoprivrednika i trgovca konjima Ivora Hughesa (46) na pogrebu u pitoresknom selu Martock na jugu Velike Britanije.

POGLEDAJTE VIDEO

Sprovod su predvodili Ivorov otac, braća i sestre, pjevajući pjesmu Halleluiah’ i ‘You are My Sunshine’ dok su stanovnici provirivali kroz prozore.  

Nikad nismo vidjeli ništa slično. Dvanaest limuzina ni kraljevska obitelj ne bi imala. Ovo selo nikada neće svjedočiti sličnom događaju – komentirao je jedan od ožalošćenih, prenosi britanski Daily Mail.

‘Kralja Roma’ opisuju kao nježnog diva koji je bio na čelu velike romske obitelji. Preminuo je u miru svog doma u Ilchesteru prošlog mjeseca od srčanog udara

Majka mu je bila najbolja prijateljica. Često je govorio da je toliko malena da bi ju najradije držao u džepu. Oca je zvao pet puta dnevno – komentirali su ožalošćeni. 

Ivor je volio konje, a imao ih je 40-ak uz pse, ovce i kokoši. 

Trgovine su bile zatvorene, a policija je čuvala ulice. 

– Stanovnici su nas ispitivali hoćemo li zatvoriti poštu zbog pogreba – nismo. Neki su se bojali mogućih incidenata zbog alkohola – komentirao je za Daily Mail jedan od zaposlenika pošte. 

Misa je služena u All Saints crkvi, a ljudi su u nju ulazili uz pjesme ‘No Woman No Cry’ Bob Marleyja i Shaggyjevu ‘Mr. Bombastic’

NordVPN Specijalna Ponuda