Home viral

Vodila je s Davorom Meštrom, a sada će s 40 biti manekenka

Marina Medved Pulić
Marina Medved Pulić
Spread the love

Želim pokrenuti revoluciju, zato sam pristala stati pred objektiv, a najzabavniji dio je taj što me nitko nije prepoznao, rekla je Marina Medved Pulić (40). Voditeljica na javnoj televiziji uglavnom vodi obiteljske, obrazovne i informativne emisije, a u svojim četrdesetim godinama pronašla se u manekenstvu.

– Prijateljica me pitala bi li htjela pozirati za njezin brend i tako sam upala u modeling. Nije isključeno da to neću ponoviti – objasnila je Marina, koja nakon 18 godina rada na televiziji planira zauvijek napustiti novinarsku karijeru.

– Došlo je vrijeme da se oprostim od toga. Prije je postojala velika motivacija i žar, ali s tim razdobljem je sada gotovo – izjavila je Medved, koja se, osim modelinga, želi okušati i u znanosti.

Foto: privatni album Zaštitno lice javne televizije uglavnom vodi obiteljske, obrazovne i informativne emisije, tijelo joj je prekriveno tetovažama, pa iskače od ‘strogih’ normi i pravila javne televizije

– U daljnjoj budućnosti se vidim na sveučilištu, zapravo želim ponovno učiti. No što ću raditi između televizije i znanosti, to ćete tek doznati – rekla je. Na fotografijama na kojima je pozirala je doslovno neprepoznatljiva. Kolege s televizije nisu shvatili da se radi o njoj sve dok se nisu malo bolje zagledali.

– Modeling je moje slobodno vrijeme, od televizije sam dobila odobrenje jer nigdje nisam potpisana kao voditeljica, a i u krajnjem slučaju, nitko me nije ni prepoznao – objasnila je Pulić. Kao manekenki jedino joj je problem hrana. Ne smije jesti ništa prije snimanja, ali su je zato poslije snimanja čekali čvarci.

– Moj Instagram profil je moj ispušni ventil. Tamo ne piše ni gdje radim i ondje sam uglavnom samo ja i eventualno neke situacije koje jako obilježe moj život – priznala je novinarka. Od početka rada na televiziji dugo se borila s “vjetrenjačama” kako bi je napokon ozbiljno shvatili.

marina | Autor: Tomislav Miletic/PIXSELLFoto: Tomislav Miletic/PIXSELL

– Ja sam tamo bila volonterski, mala koja nosi kavu, kolegicama radim stenograme, odlazim na snimanja gledati iskusnije kolegice kako rade… Trnovit put, ali isplativ – ispričala je voditeljica.

Javnost ju je primijetila u većoj mjeri tek kad je napravila “skandal” na javnoj televiziji. Naime, Marina je u emisiji ugostila novinara-istražitelja Igora Vukića koji je izjavio da je Jasenovac bio radni logor u kojem nije bilo masovnih ubojstava. Kao voditeljica te emisije nije reagirala na njegove izjave pa ju je većina ljudi zbog toga osudila i kritizirala.

Foto: privatni album – Ja sam svoju priču s Jasenovcem napisala u svom obraćanju preko pisma javnosti i medijima. Od toga trenutka meni je stvarno svejedno više tko je, kako i zašto što shvatio. Ja sam završila svoju priču – priznala je Medved Pulić.  Nakon što je rodila sina Josipa (4) odlučila je biti potpuno svoja. Više se nije pokušavala svima svidjeti.

Foto: privatni album Iako je ugasila Facebook, na Instagram profilu objavljuje fotografije sa snimanja; s uskoro bivšim kolegama Davorom Meštrom i Danijelom Trbović

– Kad mi se dijete rodilo, otišao mi je i taj zadnji filtar koji sam nosila. Sad sam bez dlake na jeziku, a kolege su mi priznali da mi nikad nije uspjelo svima se svidjeti jer ja jednostavno ne mogu biti ljupka osoba – rekla je Marina. Kao novinarka sa skoro 20 godina iskustva nikad nije imala priliku napraviti emisiju samo za svoj gušt, a danas joj to ne pada na pamet.

– Da su me pitali to prije pet godina, rekla bih otkačeni kviz, ali sad sam u zadnje četiri godine zapravo napravila sve što sam htjela. Uostalom sad sam tamo gdje trebam biti, fokusa više nemam, vrijeme je za ‘bye bye’ – izjavila je. Za sada istražuje kojim smjerom će se kretati njezina karijera nakon televizije, a kaže kako je i pisanje jedna od opcija.

– Vjerujem u ono što je ispravno. Kada jednog dana objavim knjigu, onda ću tamo napisati baš sve – rekla je.

Pratite više sadržaja kao ovaj
u Vaš inbox

Pretplatite se preko E-mail-a i primajte vijesti i obavjesti u Vaš email inbox.

Hvala na pretplati.

Nešto je pošlo po zlu.