Home Hrvatska Home Kylie Jenner na snimci: 'Od devete godine me zlostavljaju'

Kylie Jenner na snimci: 'Od devete godine me zlostavljaju'

3
0

Američka reality zvijezda Kylie Jenner (21), najmlađa članica klana Kardashian-Jenner, otkrila je kako od svoje devete godine trpi zlostavljanje zbog slavne obitelji i života pred kamerama u showu ‘Keeping Up with the Kardashians’. Iako je snimka, u kojoj se pojadala, nastala još 2016., sada ju je na društvenoj mreži objavila njezina sestra Kendall Jenner (22). Na snimci se vidi kako Kylie plače i briše suze. 

– Pola vas misli da sam čudna, a ostala polovica misli da sam smiješna. No ja sam zlostavljana od djetinjstva. Od strane cijelog svijeta kako mi se čini ponekad – rekla je Kylie. Dodala je kako misli da se s godinama jako dobro nosi s tim. 

Foto: Harry Uzoka/Instagram

– Zlostavljači su posvuda. Ova snimka je tu da svi oni koje netko zlostavlja znaju da je važno samo njihovo mišljenje o samima sebi i da znaju da se nikad ne trebaju mijenjati. Ovo nije tu da me žalite, ovo je tu da svi oni koje netko zlostavlja znaju da nisu sami – rekla je Jenner. 

'Easy A' Premiere - Los Angeles | Autor: Freeman/Press Association/PIXSELLFoto: Freeman/Press Association/PIXSELL

Jenner je postajala sve popularnija nakon što je 2014. povećala usta, a dvije godine kasnije pokrenula svoju kozmetičku tvrtku ‘Kylie Cosmetics’ koja je postigla ogroman uspjeh. Proizvodi tvrtke, između ostalog, pomažu ženama čija je želja da im usne izgledaju punije. 

Marie Claire's Image Maker Awards | Autor: © Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELLFoto: © Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL

Američka reality zvijezda najmlađa je ‘samostvorena’ milijarderka u povijesti. Njezin imetak procjenjuje se na 900 milijuna dolara (oko 5 milijardi kuna). Kylie je u braku s reperom Travisom Scottom (27) s kojim ima sedmomjesečnu kćerku Stormi