Home

'Kakva pobuna protiv Kovača?! Niko i ja sve smo se dogovorili'

Spread the love

Bayern je jučer preokretom svladao Bayer iz Leverkusena 3-1, uz golove Tolissa, Robbena i Jamesa Rodrigueza. No, malo su razloga za slavlje i veselje imali u taboru Bavaraca jer su zbog ozljeda izgubili Tolissa i Rafinhu.

Poludjeli su zbog toga trener Niko Kovač i predsjednik Uli Hoeness, samo je to bilo u fokusu nakon susreta pa se malo ispod radara provukao potencijalno skandalozan potez Francka Riberyja. Francuski je nogometaš otišao s klupe u 83. minuti!

Je li se zvijezda münchenskog kluba našla uvrijeđena jer nije ušla ili je nešto drugo posrijedi? Sam Ribery tvrdi da tu nema ničega spornog.

– Nema veze s utakmicom, nisam uopće ljutit što nisam igrao – poručio je Ribery kad su ga suočili s tim odlaskom s klupe.

– Sve je napravljeno u dogovoru s trenerom – otkrio je Francuz koji je u zadnji tren i upao u zapisnik budući da je imao problema s mišićem.

E sad, je li zaista tako, bit će jasnije u nadolazećim susretima jer Niko Kovač sigurno ne trpi nedisciplinu. Pogotovo takve vrste.

Stoji da Ribery više nije mogao ući u igru jer je Kovač napravio sve tri zamjene, ali takvi odlasci s klupe prije kraja utakmice u pravilu su iščašeno ponašanje.

Ribery se presvukao u svlačionici, taksijem napustio stadion te otišao kući.

Pratite više sadržaja kao ovaj
u Vaš inbox

Pretplatite se preko E-mail-a i primajte vijesti i obavjesti u Vaš email inbox.

Hvala na pretplati.

Nešto je pošlo po zlu.