Home Hrvatska Home Francuzi: Debeo si! Balotelli: Je*ite se, svi ćete dobiti otkaz

Francuzi: Debeo si! Balotelli: Je*ite se, svi ćete dobiti otkaz

3
0

Mario Balotelli svim je silama ovog ljeta želio otići iz Nice. Kao sljedeća destinacija nestašnog napadača spominjao se Olympique iz Marseillea, ali kako je krenulo, mogao bi talijanski napadač potražiti neki klub izvan Francuske jer je opasno zaratio s tamošnjim medijima.

Naime, francuski novinari došli su do informacije da je Balotelli na prvi trening Nice ovoga ljeta došao sa 103 kilograma te da ga je predsjednik kluba Jean-Pierre Rivere odlučio novčano kazniti zbog toga.

“Kažnjen jer sam se udebljao!? Kao prvo, pogledajte moje tijelo, a onda pričajte imam li viška kilograma. Kao drugo, *ebite se s vašim izmišljenim pričama! Sad pričate da sam kažnjen i lažete, a tko god je napisao ovo, ostat će bez posla jako brzo”, oštar je u svojem obračunu sa sedmom silom bio Balotelli na svom Instagram profilu.

No da ima vatre gdje ima i dima svjedoči i činjenica da je Super Mario preskočio reprezentativno okupljanje, a Mancini je to pojasnio objašnjenjem da nije spreman. Tako da fizička sprema očito nije najbolja…

Naravno, s Talijanom je odmah krenula zezancija po društvenim mrežama…