Home Hrvatska Home Ubojstvo u Beogradu: Baka ga likvidirala kao plaćeni ubojica

Ubojstvo u Beogradu: Baka ga likvidirala kao plaćeni ubojica

6
0

Srbijansku javnost početkom mjeseca šokirao je zločin u beogradskoj gradskoj četvrti Zvezdara. Umirovljenica Stojanka Stojanović (70) je na ulici likvidirala građevinskog poduzetnika i investitora Zorana Trifunovića.

Žena se s njime sporila oko zemljišta na kojem je Trifunović želio graditi peterokatnicu. Kako je rekla, Trifunović je u više navrata prijetio njoj i cijeloj njezinoj obitelji. U kuću te obitelji upalo je desetak muškaraca, demolirali su sve što im je došlo pod ruku, a članove obitelji su pretukli. Sin umirovljenice kazao je kako njegova majka više nije nije mogla izdržati pritisak te je ubila investitora.

POGLEDAJTE VIDEO

U srbijanskim medijima sada je objavljena šokantna snimka ubojstva, na kojoj se vidi kako starija žena na ulici prilazi Trifunoviću, vadi iz torbe pištolj i puca mu iz blizine u vrat. Nakon što je pao, Stojanka je ispalila u njega još dva metka, jedan u trbuh, a drugi u glavu.

Inače, protiv ubijenog investitora na sudu su se vodili i postupci zbog klevete, kršenja zakona o gradnji, neovlaštenog korištenja autorskih djela, falsificiranja isprava, iznude, nanošenja teških tjelesnih ozljeda.