Home

Alves: Objasnio sam Neymaru da mora promijeniti ponašanje

Spread the love

Neymar je nakon Svjetskog prvenstva redovno bio kritiziran zbog svog sebičnog stila igre te njegovih glumačkih padova, no Dani Alves misli kako bi mu te kritike naposljetku mogle i pomoći.

Brazilska zvijezda izazvala je ruganje nogometnih legendi poput Erica Cantone, a narugali su mu se naravno i neki aktivni nogometaši nakon što je na utakmici sa SAD-om opet napravio šou, iako je ranije 26-godišnji Brazilac ipak obećao kako će se promijeniti.

– U životu se nekad dogode stvari koje te učine zrelijim i shvatiš da se moraš ponašati profesionalnije. Puno sam pričao s Neymarom, mislim da je iskusniji i da će sva ona podbadanja koja je trpio tokom Svjetskog prvenstva promijeniti njegovo ponašanje – započeo je Alves, koji uz to što je Neymarov sunarodnjak, s njim igra i u PSG-u.

– Ostaviš dijete pokraj puta i postaneš čovjek, a kad to napraviš tvoje akcije i tvoj stav ima veću težinu. Rekao sam da ako ti svi govore istu stvar, a ne samo jedan ili dva čovjeka, nešto radiš krivo – nadodao je 35-godišnji branič.

– Svi imamo mane, no ne smijemo ih uvijek zadržati, moramo uvijek pokušati napredovati kao osobe, ipak smo svi inteligentni.

Pratite više sadržaja kao ovaj
u Vaš inbox

Pretplatite se preko E-mail-a i primajte vijesti i obavjesti u Vaš email inbox.

Hvala na pretplati.

Nešto je pošlo po zlu.