Home

Pljuvali na Bandića: Kalinić ga branio pa nasrnuo na muškarca

Spread the love

POGLEDAJTE VIDEO

>>> Posljednja informacija

17.30 Gradonačelnik se uz taktove dječjih pjesama pred školom fotografirao s djecom, ali i odraslima. Među okupljenima, koji se mogu okrijepiti voćem i sokovima, šetaju interventni policajci. 

U jednom trenutku Pavle Kalinić je nasrnuo na muškarca vičući da je pljunuo na gradonačelnika. Nastala je gužva, padale su optužbe i teške riječi, no pročelnik gradskog Ureda za upravljanje hitnim situacijama se udaljio, a nekoliko interventnih policajaca odvelo je jednog muškarca koji je upućivao prijetnje. 

17.20 Pripadnici interventne policije nešto iza 17 sati u petak pojavili su se u Porečkoj ulici u Vukomercu gdje je ubrzo sa suradnicima stigao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. 

U četvrtak mu gađali auto

Podsjetimo, gradonačelnik je i u četvrtak bio u Vukomercu gdje se u tamošnoj osnovnoj školi sastao s predstavnicima policije, škole i roditeljima. 

Po izlasku sa sastanka rekao je kako će i u petak doći ovdje te da Grad neće iseliti ljude koji su povezani s pucnjavom u srijedu koja se odigrala u blizini škole kada je oko 19 sati oštećeno sedam automobila i jedna kuća. Dok je iz Vukomerca odlazio u crnom Audiju na automobil su padala jaja.

Pratite više sadržaja kao ovaj
u Vaš inbox

Pretplatite se preko E-mail-a i primajte vijesti i obavjesti u Vaš email inbox.

Hvala na pretplati.

Nešto je pošlo po zlu.