Home Hrvatska Home Pattinson će opet ‘svjetlucati’ kao vampir Edward Cullen…

Pattinson će opet ‘svjetlucati’ kao vampir Edward Cullen…

1
0

Da, pričao sam s agentom oko novog nastavka filma. Opet sam spreman glumiti vampira, rekao je glumac Robert Pattinson za Variety

Reuters

NE ŽURE SE Robert o Katy: Ne želim vezu, dovoljan mi je netko za seks

Ova vijest je, naravno, obradovala brojne obožavatelje serijala ‘Sumrak’, a šuška se kako bi novi film mogao ugledati svjetlo dana 2020. godine.

TIM BRAKEMEIER/DPA/PIXSELL | Autor: TIM BRAKEMEIER/DPA/PIXSELLFoto: TIM BRAKEMEIER/DPA/PIXSELL

– Imam osjećaj da nisam ni dana ostario otkad smo snimili posljednji film prije šest godina. Dobro, fizički jesam malo ostario, ali mentalno sam i dalje na istoj razini – našalio se glumac na vlastiti račun.

Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL

Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL

‘NEMAJU SMISLA’ Robert Pattinson: Bezumno mrzim filmove ‘Sumrak sage’

Pattinson je bio u vezi s partnericom iz spomenutog filma, Kristen Stewart (27). Prekinuli su 2013. nakon što je glumica imala aferu s oženjenim redateljem Rupertom Sandersom (47) kojeg je upoznala na snimanju filma ‘Snjeguljica i lovac’. 

'The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1' Premiere - Los Angeles | Autor: Vince Flores/Press Association/PIXSELLFoto: Vince Flores/Press Association/PIXSELL

Kristen nakon toga prešla na djevojke i bila u vezi s asistenticom Alicijom Cargile, a nakon nje s modelom Stellom Maxwell (28). Stewart je navodno prekinula sa Stellom i neko vrijeme nisu viđene zajedno. 

Foto: IMDB