Home

Neymar se čudi: Kako da živim s tim?! Uopće me ne poštuju…

Spread the love

Osim po sjajnim nogometnim sposobnostima, Brazilac Neymar postao je odnedavno poznat i po svojim glumačkim sposobnostima na terenu. Na  Svjetskom prvenstvu u Rusiji Brazilac se vrtio kao centrifuga te padao na svaki kontakt suparničkih igrača. 

U prijateljskoj utakmici protiv Salvadora Neymara je simuliranje koštalo žutog kartona što je igrača PSG-a potpuno razbjesnilo.

– Ne znam zašto moram živjeti s takvom reputacijom. Želim da ovome svemu što prije dođe kraj. To je nedostatak poštovanja, ne samo prema meni već i prema mojim suigračima – rekao je Neymar za brazilski Globo Esporte te poludio na suca.

– Nastavak igranja sa žutim kartonom je jako nezgodno. Lik dođe sudit brazilskoj reprezentaciji, koja je veliko ime u internacionalnom nogometu i onda napravi tako nešto. Mislim da to nije u redu – zavapio je Brazilac.

– To što nije dosudio penal mogu progutati, no ne kužim zašto mi je dao žuti karton – zaključio je Neymar.

Očito Brazilac još nije shvatio ono što cijeli svijet vidi, a to je njegovo pretjerano simuliranje. A kada dobije zasluženu kaznu, nije mu pravo. Ovako je to izgledalo nedavno.

[embedded content]

Brazil je u prijateljskoj utakmici razbio Salvador 5-0, a upravo je Neymar bio u glavnoj ulozi. Novi kapetan Seleçaoa je zabio gol i tri puta asistirao dok je dva gola zabo novi igrač Evertona Richarlison, Coutinho i Marquinhos.

Pratite više sadržaja kao ovaj
u Vaš inbox

Pretplatite se preko E-mail-a i primajte vijesti i obavjesti u Vaš email inbox.

Hvala na pretplati.

Nešto je pošlo po zlu.