Home Hrvatska Home 'TREBALI SMO SE ZAJEDNO FOTOGRAFIRATI, A ONDA JE SVE KRENULO NAOPAKO' Loša...

'TREBALI SMO SE ZAJEDNO FOTOGRAFIRATI, A ONDA JE SVE KRENULO NAOPAKO' Loša iz Plavog orkestra otkrio zašto je u panici pobjegao od Tereze Kesovije

2
0

Legendarni Plavi orkestar 12. listopada nastupa u splitskoj Areni, a sarajevski bend tad će proslaviti i 30 godina uspješne karijere.

– Splićani, baš poput Sarajlija, osjete kad je nešto lažno. Split je skener visoke rezolucije, osjeti čak i najmanju pojedinost kad netko glumi, tako da ćemo ondje doći onakvi kakvi jesmo i pjevati jedan vremeplovski repertoar – izjavio je frontmen benda Saša Lošić Loša (54) za IN magazin.

Pjevač se u razgovoru prisjetio i jednog neugodnog događaja vezanog uz našu estradnu divu Terezu Kesoviju (79). Dogodilo se to, rekao je Loša, na predstavljanju prvog studijskog albuma Plavog orkestra, koje se odvijalo u sklopu Splitskog festivala. Novinari su htjeli imati zajedničku fotografiju benda i Tereze, no tad je sve krenulo naopako…

– Bio sam klinac i ‘umirao’ sam od treme jer sam bio blizu tako velike zvijezde… Ponio sam jednu plastičnu čašu u kojoj sam imao crno vino i ta čaša mi je pukla kako sam zagrlio Terezu… Ona je nosila neku bijelu toaletu, a ja sam vidio kako se to vino razlijeva po njoj… Bio sam toliko užasnut da sam samo pobjegao. I ovim putem joj se ispričavam – prepričao je Lošić.

Priznao je i kako mu je život pod povećalom javnosti s vremenom postao opterećenje, iako je u istome kao mladić itekako uživao.

– U početku mi je to godilo. Bio sam pretenciozan, imitirao sam Gorana Bregovića, želio se duhom i iskustvom praviti pametniji nego što jesam – rekao je popularni pjevač za IN magazin.