Home

'Mi smo jedine kandidatkinje iz showa koje su pale ispod 70 kg'

Spread the love

Jelena je uz mene jedina kandidatkinja u obje sezone showa koja je pala ispod 70 kilograma, kaže Jelena Putnik (36). Bivša natjecateljica ‘Života na vagi’ pohvalila je Kristinu Tklaec-Čopec s kojom je nastavila trenirati nakon što su izašle iz kuće. 

– Najviše kilograma skinula je nakon showa, a u samom realityju bila je jako kratko, svega mjesec dana – komentirala je. Jelena je u ‘Život na vagi’ ušla sa 112,9 kilograma, a izašla sa 67,7 kilograma dok je Kristina bila teška 104,7 kilograma kad je stigla u kuću te je napustila reality s 94,6 kila. Putnik je dodala kako nikad neće prestati isticati koliko je ponosna na kolegicu iz showa i koliko uživa na treninzima s njom. 

– Kike i ja treniramo gotovo svaki dan – bilo u dvorani ili prirodi. Osim što nas je sam show povezao, danas sa sigurnošću mogu reći da smo nerazdvojne prijateljice – ispričala je Jelena. Napomenula je kako nisu opsjednute vagom, ali imaju svoje ciljeve. 

Foto: Facebook

– Kristina danas ima ispod 70 kilograma, a ja sam uvijek oko 70-73 kilograma! Bitno nam je da smo obje ispod izlazne kilaže – objasnila je. Bivše natjecateljice su najponosnije na sebe jer su ostale dosljedne i što su zdrave navike postale dio njihovog života. 

Foto: Facebook

– Naravno, zadovoljne smo i sportskom formom koju smo dostigle jer ipak treninzi koje danas radimo i dalje su kombinacija metaboličkog treninga i treninga s vlastitim tijelom te neizbježnog cardia. A uz to, počele smo voziti bicikl, roniti, plivati i trčati u šumama – zaključile su Jelena i Kristina. 

Foto: RTL/Facebook

Pratite više sadržaja kao ovaj
u Vaš inbox

Pretplatite se preko E-mail-a i primajte vijesti i obavjesti u Vaš email inbox.

Hvala na pretplati.

Nešto je pošlo po zlu.