Home

Camilla htjela rastaviti Kate i Williama: Ona je samo pučanka

Spread the love

Američki novinar Christopher Andersen (69) u knjizi ‘Igra kruna: Elizabeth, Camilla, Kate i Prijestolje’ otkrio je kako je Camilla Parker-Bowles (71) nagovarala muža, princa Charlesa (69) da uvjeri svog sina Williama (36) da ostavi Kate Middleton (36). 

Foto: Keith Mayhew/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL

Njoj je smetalo što je Kate obična pučanka i nema nikakvu kraljevsku pozadinu te je tvrdila kako je ‘nižeg roda’ i nije dobro da postane dio njihove obitelji. Camilla se sada dobro slaže s Kate, no nekada je govorila da nije ‘lijepa nego samo blijeda’. Bila je ljubomorna na njezinu i Williamovu vezu i strahovala je da će zasjeniti nju i Charlesa kao kraljevski par. 

Knights of the Royal Garter Ceremony | Autor: Richard Pohle/News Syndication/PIXSELL/NI Syndication/PIXSELLFoto: Richard Pohle/News Syndication/PIXSELL/NI Syndication/PIXSELL

– Camilla, suštinska ‘Crna kraljica’ krila se u sjeni desetljećima osuđena kao preljubnica sklona intrigama i zla žena, a krivilo ju se i za smrt njezine suparnice Diane, jedne od najvoljenije i najcjenjenije figure u svijetu – piše Andersen u knjizi. Camilla je čekala svoje vrijeme i njegovala svoju sliku te je s vremenom spasila dovoljno svoje reputacije da si osigura mjesto pokraj princa te svoju budućnost. 

REUTERS | Autor: REUTERS/Davor Plukavec/PixsellFoto: REUTERS/Davor Plukavec/Pixsell

– Mlada, graciozna, pametna i zadivljujuća ‘Bijela kraljica’, poznata kao obična Kate, postala je dio svjetske mašte čak i prije nego što je mogla službeno položiti pravo na srce svog kraljevskog ljubavnica – napisao je Andersen.

Prince Louis christening | Autor: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELLFoto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL

Tvrdi kako je Kate unatoč ‘nedostatku pedigrea’ i iskustva ‘Crne kraljice’ dokazala da je nevjerojatno strpljiva i svojom je lukavošću preživjela kraljevske drame i dvorske intrige. Princ i William su prekinuli nakon šest godina veze što je razveselilo Camillu, no brzo su se pomirili. 

PA/Pixsell | Autor: PA/PixsellFoto: PA/Pixsell

– Bili smo jako mladi, bilo smo na fakultetu, tražili smo sebe, a kako smo različitih karaktera, prekid je bio način da nađemo svoj put i odrastemo – objasnio je svojedobno William. Kate je istaknula kako tada nije bila sretna, ali ju je razdvajanje s princom ojačalo. 

Chris Jelf/Press Association/PIXSELL | Autor: Chris Jelf/Press Association/PIXSELLFoto: Chris Jelf/Press Association/PIXSELL

– Saznate neke stvari o sebi koje dotad niste shvaćali, mislim da vas veza može previše obuzeti i zato zaista cijenim to vrijeme kad sam bila sama, iako tad nisam tako razmišljala – objasnila je vojvotkinja od Cambridgea.

Royal Wedding - Buckingham Palace - The Kiss | Autor: Kay Nietfeld/DPA/PIXSELLFoto: Kay Nietfeld/DPA/PIXSELL

Kate i William su se vjenčali 2011. te imaju sinove Georgea (5) i četveromjesečnog Louisa i kćer Charlotte (3). 

Pratite više sadržaja kao ovaj
u Vaš inbox

Pretplatite se preko E-mail-a i primajte vijesti i obavjesti u Vaš email inbox.

Hvala na pretplati.

Nešto je pošlo po zlu.