George Zimmerman (34), koji je prije pet godina ubio nenaoružanog Trayvona Martina (17), a potom bio oslobođen optužbi, navodno je slao prijeteće poruke upućene pjevačici Beyonce (37) i njezinom suprugu Jay-Z-ju (48), prenosi Daily Mail.

Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL

Agresivne poruke George je slao privatnom istražitelju Dennisu Warrenu dok je u tijeku bilo snimanje dokumentarne serije ‘Rest in Power: The Trayvon Martin Story‘ čiji je izvršni producent Jay-Z. U seriji se radi o događajima koji okružuju tragičnu smrt Trayvona Martina. 

Reuters | Autor: ReutersFoto: Reuters

Warren je od Georgea primio puno zlonamjernih poruka, od kojih su neke bile i glasovne te je kontaktirao potencijalne goste u seriji kako bi ih upoznao sa situacijom. U jednoj je poruci George nazvao Beyonce ‘siromašnom ku**om’, ali i zaprijetio njoj i njezinom suprugu. 

– Ako ikada u životu vidim nekoga od njih dvoje, naći će se unutar aligatora – napisao je Zimmerman istražitelju te dodao da donosi pakao sa sobom. 

Reuters | Autor: ReutersFoto: Reuters

U svibnju je Zimmerman bio optužen za uhođenje i uznemiravanje privatnog istražitelja. 

George je slao poruke još jednom izvršnom producentu serije Michaelu Gasparru. Rekao mu je da će za njim ići obitelj Genovese, najmoćnija mafijaška obitelj ikad. Jedna je od pet obitelji koja dominira organiziranim kriminalom u New Yorku i New Jerseyju.