Warner Brosov neuspjeh na tržištu superherojskih filmova pokrenuo je stvari u toj produkcijskoj kompaniji pa su užurbano krenuli s radom na novom filmu, onom o najvećem Batmanovom protivniku – Jokeru. A jedna od prvih stvari koje su napravili kako bi osigurali da će novi film biti dobar jest unajmljivanje glumca kojem se teško može prigovoriti išta. Tako je za ulogu Jokera odabran Joaquin Phoenix, glumac kojeg pamtimo gotovo isključivo po kvalitetnim ostvarenjima.

 

OVERLORD U tom nevinom selu počinjeni su nezamislivo okrutni zločini

Njemu su se nedavno u filmu pridružili i Robert De Niro, Zazie Beetz, kao i Marc Maron. A kao šlag na tu glumačku tortu stiže nam i vijest da se postavi pridružio glumac Alec Baldwin.

Glumac koji unatrag nekoliko godina najčešće nastupa u serijalu ‘The Saturday Night Live’ (iako smo ga imali i prilike vidjeti u posljednjem izdanju ‘Nemoguće misije’), glumit će Batmanovog oca, to jest oca Brucea Wayne, Thomasa Waynea. Njegova smrt je ono što Brucea potakne da postane maskirani osvetnik.

Foto: Twitter/Screenshot

Nova verzija bi posve moguće mogla to promijeniti na isti način kako je to učinio Tim Burton u svojem ‘Batmanu’ iz 1989. U toj je verziji upravo Joker taj koji ubije Thomasa Waynea, time nehotice stvorivši Batmana. Još uvijek nije jasno hoće li taj pristup biti odabran za film. Uradak ima ‘tajno ime’ ‘Romeo’, a sa snimanjem bi se trebalo krenuti tijekom nadolazećeg rujna. Redatelj Todd Phillips ubrzano radi kako bi se započelo sa svim bitnim procesima.

IZDAJA Je li poznavala prijateljicu onoliko dobro koliko je mislila?

Kako se čini, pred nama bi se nakon nekoliko promašaja mogao pojaviti dobar film o Jokeru i Batmanu. A jedna od stvari koje uistinu idu u prilog tomu da bismo mogli vidjeti takav film jest i činjenica da ‘Joker’ ima proračun od ‘samo’ 55 milijuna dolara. Kada pogledamo da su ‘Wonder Woman’ i ‘Liga pravde’ imali 150 odnosno 300 milijuna, jasno je da je netko u Warner Brosu napokon odlučio malo pritegnuti uzde i dovesti stvari pod kontrolu.

Hoće li taj korak uistinu pomoći vidjet ćemo početkom listopada 2019. kada bi se taj film trebao pojaviti u kinima.

Tema: FILM