Home

Potpuni slom ljepotice iz Blade Runnera: Traže je zbog krađe

Spread the love

Bila je velika zvijezda ’80-ih i ’90-ih, proslavila se ulogom replikantice Rachel u kultnom SF-u ‘Blade Runner’, ali posljednjih godina Mary Sean Young (58) ima problema sa zakonom. Policija u New Yorku objavila je kako je traže zbog povezanosti s krađom dva laptopa i snimateljske opreme iz filmske kompanije u Queensu.

Nadzorne kamere snimile su je u četvrtak kako u pratnji muškarca, za kojeg pretpostavljaju da je njezin sin, provaljuje u tvrtku, u kojoj je ranije radila, i uzima Appleove laptope te zatim bježi. Šteta iznosi oko 12.000 dolara (oko 78.000 kuna). Young je prije nekoliko mjeseci navodno u toj tvrtki dobila otkaz.

Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL

Nekad popularna glumica godinama se borila s ovisnošću o alkoholu. Karijeru je 80-ih i 90-ih, osim u Blade Runneru, gradila u velikim hitovima poput ‘Bez izlaza’ s Kevinom Costnerom, ‘Wall Streetu’ s Michaelom Douglasom te uz Jima Carreyja u hit komediji ‘Ace Ventura’.

Prvi incident imala je nakon raspada ljubavne veze s kolegom Jamesom Woodsom 1989. godine. Woods je tvrdio da je bijesna Young njemu i njegovoj novoj zaručnici slala fotografije leševa te da mu je pred kućnim pragom ostavila osakaćenu lutku nakon što je saznala da mu je zaručnica pobacila. Uhićena je jer ga je uhodila a cijeli slučaj je završio na sudu. Ona je tvrdila da je sve bio nesporazum.

Young u Blade Runneru

Tri godine kasnije, bijesna jer nije dobila ulogu Žene mačke u filmu ‘Batman se vraća’ Tima Burtona, ušetala je na snimanje filma – odjevena u kostim Žene mačke.

Pokušala se ‘prošvercati’ na dodjelu Oscara 2006. godine tako što se sakrila iza Jennifer Aniston. Osiguranje ju je odvelo. Kasnije je rekla da se nema čega sramiti jer nema što izgubiti. Tada je već deset godina bila bez ozbiljnije filmske uloge.

Dugogodišnji problemi s alkoholom kulminirali su 2008., kada je otišla u kliniku za odvikavanje. 2011. godine se opet udala za bivšeg supruga Roberta Lujana, s kojim ima dvoje djece.

S Jimom Carreyjem u Ace Venturi

U novom incidentu sudjelovala je 2012. godine kada je došla na zabavu nakon dodjele Oscara. Zaštitari je nisu pustili jer nije imala pozivnicu, pa je jednog od njih šamarala. 

Karijeru je pokušavala oživjeti u reallity showovima, ali je 2010. neslavno ispala iz ‘Klizanja sa zvijezdama’ u drugoj epizodi nakon što je dvaput pala na ledu.

Prošle godine je tvrdila kako ju je ozloglašeni producent Harvey Weinstein seksualno uznemiravao tako što se skinuo gol pred njom. Optužila je i Warrena Beattyja da joj je uništio karijeru jer joj nije dao ulogu u ‘Dicku Tracyju’ 1990. godine zato što nije htjela spavati s njim.

Pratite više sadržaja kao ovaj
u Vaš inbox

Pretplatite se preko E-mail-a i primajte vijesti i obavjesti u Vaš email inbox.

Hvala na pretplati.

Nešto je pošlo po zlu.