Home

Ismijavaju DiCaprijevu curu: 'Mama ti je mlađa od dečka…'

Spread the love

Glumac Leonardo DiCaprio (44) i argentinska manekenka Camila Morrone (21) započeli su vezu krajem prošle godine. Trenutačno par uživa u ljetovanju po Italiji, a Camila fanove posebno uveseljava svojim fotografijama na kojima DiCaprija nema. 

Foto: Instagram

– To je Italija. Mogu biti dramatična – istaknula je manekenka pokraj fotografije u tigrastom pareu. Obožavatelji su komentirali kako su ponosni na Lea što je ‘uhvatio ovakvu ljepoticu’. Ostali su se okomili na manekenku jer je u vezi s 23 godine starijim glumcem istaknuvši da je Camilina mama mlađa od DiCaprija. 

– Obavijestite policiju ako vidite da se Leo mota oko srednje škole – našalili su se fanovi. Neki su zaključili da manekenka koristi DiCaprija kako bi se probila u glumačkoj karijeri, ali to joj neće uspjeti. Obožavatelje je zanimali i da li Leonardo fotografira Camilu i poželjeli su paru da uživaju te zanemare ljubomorne komentare. 

Foto: Instagram

Fanovima se od tigraste kombinacije više svidjela ona u kojoj je manekenka u crvenom badiću te je stavila svoj bujni dekolte u prvi plan. Camila je napisala pokraj slike da je sretna jer žene podupiru jedna drugu i da su zajedno moćne. 

– Drago mi je što se žene međusobno podupiru, a posebno sam sretan što ti bikini baš ne podupire grudi – našalio se obožavatelj. DiCaprio je poznat po svojoj ljubavi prema manekenkama, osobito mlađahnima, a do sada je najviše ljubio Viktorijine anđelice. Bio je u vezi s Gisele Bundchen (38), Bar Refaeli (33), Naomi Campbell (48), Tori Garrn (26), Erin Heatherton (29) i mnogim drugima. 

Foto: Instagram

Njegova najveća ljubav navodno je bila manekenka Kristen Zang (44) s kojom je Leo bio dvije godine u vezi. Ona ga je ostavila jer je smatrala da je nezreo te joj je smetalo što ga svugdje prati skupina manekenki. 

CAN, Toronto Film Festival | Autor: EXPA/PIXSELLFoto: EXPA/PIXSELL

VIDI OVO: Ovo je ključ savršenog seksualnog života.

Pratite više sadržaja kao ovaj
u Vaš inbox

Pretplatite se preko E-mail-a i primajte vijesti i obavjesti u Vaš email inbox.

Hvala na pretplati.

Nešto je pošlo po zlu.