Home viral

Rita Ora pjevat će posljednji Aviciijev singl na MTV dodjeli

Rita Ora
Rita Ora
Spread the love

Ritu je jako pogodila njegova smrt i željela je učiniti nešto posebno kako bi proslavila njega i njegovu ostavštinu, rekao je prijatelj pjevačice za britanski The Sun. Rita Ora (27) odat će počast pokojnom kolegi i prijatelju, DJ-u Aviciiju pjevajući njegov posljednji singl ‘Lonely Together’ na dodjeli MTV nagrada 20. kolovoza.

Swedish musician, DJ, remixer and record producer Avicii takes a selfie on Table Mountain | Autor: SOCIAL MEDIA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELLFoto: SOCIAL MEDIA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Riječ je o pjesmi koju je švedski glazbenik objavio prošle godine, a na njoj je gostovala Rita. Organizatori su se dosjetili da bi bilo prikladno prisjetiti se Aviciijevog rada na dodjeli glazbenih nagrada kada će biti četiri mjeseca od njegove smrti. Svečanost će biti u njujorškom Radio City Music Hallu.

PoreÄ: Koncert Rite Ore na Rise Up festivalu | Autor: Kristina Stedul Fabac/PIXSELLFoto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

– Pričala je o Aviciiju tijekom svojih koncerata dok je izvodila pjesmu ‘Lonely Together’ i jako ju je obradovalo kada su joj organizatori rekli da bi željeli da pjeva u njegovu čast na ceremoniji – istaknuo je Ritin prijatelj.

Foto: Instagram

– Detalji nastupa se drže u tajnosti – dodao je. Inače, pjesma ‘Lonely Together’ je nominirana za MTV nagradu u kategorijama plesni video i vizualni efekti.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

– Nemam riječi. Sjećam se kako je bilo nevjerojatno stvarati ‘Lonely Together’ s Aviciijem i čini se kao da smo jučer pričali. Slomljenog srca – rekla je Rita nakon smrti švedskog DJ-a. Glazbenik, čije je pravo ime bilo Tim Bergling, preminuo je 20. travnja u gradu Muscatu u Omanu u 28. godini života.

Foto: Instagram

Pratite više sadržaja kao ovaj
u Vaš inbox

Pretplatite se preko E-mail-a i primajte vijesti i obavjesti u Vaš email inbox.

Hvala na pretplati.

Nešto je pošlo po zlu.