I tako… Lagano šetamo po Ateni, pohvalila se fanovima Nives Celzijus (36). Glumica i pjevačica po vrućem je atenskom asfaltu hodala bosa. Visoke potpetice su joj očito zasmetale pa je štikle nosila u ruci. Dok je šetala, naišla je na problem.

Foto: Instagram

– Ups, nešto mi je zapelo – rekla je Nives pa prekinula snimku. Glumica je trenutačno na godišnjem odmoru u Glyfadu pokraj Atene, a s njome je i njezina mlađa sestra Matea. Nives se hvali slikama s plaže i izlazaka sa sestrom te u prvi plan ističe svoj dekolte zbog kojih dobiva komplimente muškaraca. 

Foto: Instagram

– Jako si zgodna. Zbog tebe smo odmah odlično – komentirali su. Nives je nedavno rekla kako apstinira i da bi o tome mogla napisati knjigu. 

Foto: Instagram

– Moj život je toliko dosadan, tko bi htio čitati o tome! Kao Nives radi, Nives nema frajera, Nives apstinira, Nives je u celibatu… Pa možda zapravo bi to bilo zanimljivo ‘Kako preživjeti u celibatu nekoliko godina’ – istaknula je Nives. Celzijus je izjavila da ne zna zašto nije u vezi, no priznaje da joj muško – ženski odnosi dosade i prije nego se išta realizira.

Foto: Instagram

– Ja sam došla do zaključka da sam ja u posljednje vrijeme jako dosadna osoba i da tu svoju dosadu projiciram na druge muškarce. Onda su mi oni dosadni a zapravo je problem u meni. Moram malo poradit na tome – objašnjava spisateljica.  

Foto: Instagram

U GAĆICAMA ‘Elastična’ Nives raširila noge i pokazala svima koliko je gipka

Comments are closed.