Više od sto tisuća ljudi na zagrebačkom Trgu bana Jelačića bilo je zaista strpljivo, kaže Krešimir Dolenčić (55). Režiser dočeka Vatrenih ispričao nam je da nije bilo problema s popunjavanjem sedmosatnog programa tijekom čekanja autobusa sa srebrnom hrvatskom reprezentacijom.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

– Nisam ‘kriv’ za radost i sreću. Doček su zapravo režirali sami navijači – ispričao je kazališni redatelj. Kaže da su po Trgu tražili pjevače koji će popuniti program, ali bio je to zaista lak zadatak – slavni su se i sami javljali da pjevaju navijačima.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

– Iz Moskve sam doletio nešto prije ‘Vatrenih i odmah krenuo na Trg – rekao nam je Tony Cetinski (49). Iako su Vatreni istom trasom putovali čak sedam sati, Cetinski se uspio snaći te je dojurio na doček.

– Išao sam obilaznim putevima i do Trga se probio preko Dolca. Iako je bilo na stotine tisuća navijača, propustili su me do pozornice – rekao je pjevač. Priznaje da je nakon puta bio umoran, ali za reprezentaciju mu ništa nije teško.

Moskva: Tony Cetinski sa suprugom Dubravkom na tribinama stadiona Lužnjiki | Autor: Igor Kralj/PIXSELLFoto: Igor Kralj/PIXSELL

– Zbog naših je prvaka cijela nacija disala kao jedno. Ako treba, Daliću i Vatrenima pjevat ću i sedam dana zaredom – rekao je Toni. Pjevač je jučer navečer nastupao i na dočeku izbornika Zlatka Dalića (51) u njegovom Varaždinu.

Moskva: Tony Cetinski sa suprugom Dubravkom na tribinama stadiona Lužnjiki | Autor: Igor Kralj/PIXSELLFoto: Igor Kralj/PIXSELL – Daliću sam pjevao ‘Blago onom tko te ima’. Izborniku ta pjesma najviše i pristaje – zaključio je Cetinski.