Home

FOTO: HRVATSKA IMA NOVU MISS SPORTA Atraktivna veslačica s Korčule pobijedila u žestokoj konkurenciji, odabrana je i miss fotogeničnosti

Spread the love

Laskavu titulu ponijela je Ivana Jurković, veslačica i Vele Luke.

Prva pratilja je Mihaela Štimac Rojtinić, druga pratilja Giulia Moreale, a miss fotogeničnosti Sonja Bonačić.

Nova Miss sporta, inače članica kluba Ošjak s otoka Korčule, tako je na najljepši mogući način proslavila 18. rođendan, a titulu joj je predala prošlogodišnja Miss sporta, Leonarda Farkaš.

Izbor je održan u Zagrebu, a djevojke su se predstavile u četiri izlaza: u sportskoj odjeći, kupaćim kostimima, večernjim haljinama i predstavljajući sport kojim se bave.

U glazbenom dijelu programa nastupali su Anezi, Antonija Šola i Colonija.

‘Miss sporta nije klasičan izbor ljepote zato što djevojke moraju prvenstveno biti sportašice, imati neke sportske rezultate i naravno biti članice sportskog kluba. Zadovoljni smo događajem i organizacijom. Kroz manifestaciju svaka djevojka na lijep način promovira svoj sport’, izjavila je suorganizatorica događaja Tamara Roglić.

Zagreb, 130718. Grand Casino Admiral. Izbor za Miss sporta. Pobjednica je Veslacica Ivana Jurkovic, prva pratilja Mihaela Stimac Rojtinic, druga pratilja Giulia Moreale, mis fotogenicnosti Sonja Bonacic. Na fotografiji: Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

Pratite više sadržaja kao ovaj
u Vaš inbox

Pretplatite se preko E-mail-a i primajte vijesti i obavjesti u Vaš email inbox.

Hvala na pretplati.

Nešto je pošlo po zlu.