Obožavam Hrvatsku i ove čarobne zalaske sunca, napisala je Amerikanka Jen Selter (25) pored fotografije na kojoj u badiću pozira na Hvaru. Vlasnica najseksi guze na svijetu, kako su je prozvali mediji, stigla je nedavno u Hrvatsku pa je odlučila s fanovima podijeliti kadrove s naše obale. 

Kada je još u ožujku 2012. otvorila profil na Instagramu, Jen iz New Yorka vjerojatno nije ni sanjala da će ju šest godina kasnije pratiti 12 milijuna ljudi. Sve je počelo kad su njezini fanovi počeli komentirati Jeninu savršeno oblikovanu stražnjicu i prozvali je ‘djevojkom s najljepšom guzom na svijetu’. Prije utakmice s Rusijom, američka je reality zvijezda i influencerica za kojom mnogi uzdišu pokazala podršku Vatrenima poziravši u dresu kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića (32).

Mlada Amerikanka i internetska ‘poslastica’ tvrdi da iza njenog izgleda i lijepo oblikovane guze ne stoji nikakva tajna osim ‘treninga i samo treninga’.

JAN SELTER Najpoznatija Instagram guza: Pripremam bikini za Hrvatsku

Zbog svoje je popularnosti ubrzo postala i ‘traženo lice’ raznih svjetskih brendova pa je počela zarađivati na popularnosti i utjecaju koji ima na mlade cure.

Nakon par milijuna pratitelja Jen je počela primati pozive od poznatih kompanija, koje joj plaćaju enormne cifre samo da na svojim profilima objavi fotografije odjevena u njihove proizvode. Danas ova influencerica svakim novim postom na svom Instagram profilu navodno zaradi 50 tisuća dolara (oko 315 tisuća kuna) .

Jen Selter Vlasnicu slavne guze izbacili iz aviona: ‘Krivo su me shvatili’

 – Silno mi je drago što motiviram brojne djevojke diljem svijeta da slijede moj put i žive zdravo. Ponekad se čak i rasplačem kada mi pošalju fotografije na kojima mogu vidjeti kako su izgledale nekoć, odnosno kako izgledaju danas – izjavila je svojedobno Selter i istaknula da joj ne smeta kada joj ljudi pišu da je prevarantica. 

– Dapače, kada mi kažu da sam ugradila implantate ili da digitalno obrađujem fotografije to doživljavam kao kompliment. To znači da dobro radim – rekla je Selter koja se svakodnevno bavi fitnessom, a koja je svoju izvježbanu guzu uspjela dobro unovčiti  zahvaljujući sponzorskim ugovorima.