Otkad Duje igra, gledam sve njegove utakmice. Pa čak i u pedikerskom salonu gdje radim, rekla je Ana Pezić (24), sestra Duje Ćaleta Cara (21).

Foto: Pixsell/Instagram EMA BROZOVIĆ (25) Brozovićeva seka u vezi je s košarkašem Vukom Lazićem (20), koji trenutačno igra za Njemačku. Ema pozornost plijeni nerijetkim golišavim fotografijama na društvenom profilu na kojem je prati gotovo 20.000 obožavatelja.

Uz sve euforične navijačice, leđa ‘vatrenima’ čuvaju njihove sestre. Hrvatski reprezentativci zajedno imaju 19 sestara, a samo osmorica naših nogometaša nisu bila te sreće da ih u životu prati sestrinska ljubav i njihova podrška s tribina. Sestra Ćaleta Cara, Ana, prisjeća se kad je Duje prvi put otišao na trening.

Foto: Privatni album MARTINA PJACA Pjaca ima dvije starije sestre Ivu i Martinu. Nogometaš voli provoditi vrijeme s Martininim kćerkicom i sinom, a slatki grijeh su mu Ivini čokoladni kolači.

– Cijeli dan je nabijao loptu ispred kuće. Odmah se vidjelo da je talentiraniji od starijeg brata – rekla je Ana. Oslonac i vjerna replika svojega brata Tina je Tea Jedvaj (20), koja je s njegovom djevojkom Dinom Dragijom (21) proputovala Europu. Tea s bratom ima jako blizak odnos, a kad god je u Zagrebu, uvijek se rado podruži s mlađom sestrom.

Foto: Privatni album ANA PEZIĆ (24) Sestra Duje Ćalete Care, Ana, završila je prometnu školu u Šibeniku, a radi u kozmetičkom salonu. U braku je tri godine i ima sina Roka (1).

Uz Ivana Perišića (29) je sestra Anita, s kojom je nogometaš proveo teško djetinjstvo, a unatoč činjenici da je nogometaš sa 16 godina otišao u Francusku, sa sestrom je izgradio blizak odnos.

Foto: Privatni album MARIJA REBIĆ Starija sestra Ante Rebića, Marija, uvijek je podrška nogometašu iako se krije podalje od medija. U sretnoj je vezi. Mlađa sestra Katarina ne skriva oduševljenje i ponos na svojega brata.

Jedna od najmlađih sestra hrvatskih nogometaša je Kovačićeva (24) sestra Katarina (17), a nogometaš ima i sestru Jelenu (22).

Foto: Reuters/PIXSELL NIKOL RAKITIĆ (22) Nikol brata često posjećuje u Barceloni, a posebno voli njegove dvije kćeri. Iako je Rakitić drži podalje od medija, na društvenim mrežama prati je oko 50 tisuća obožavatelja. Za njom žude brojni muškarci, no ona je u sretnoj vezi.

– Jedna ste drugoj preslika – komentirala je Izabel Kovačić (24) fotografiju Kovačićevih sestara te majke Ružice. Mario Mandžukić (32) ima sestru Ivanu, Andrej Kramarić (27) Ines, Filip Bradarić (26) Tinu, Josip Pivarić (29) Marinu, a Miki Badelj (30) sestru Anu.

Foto: Reuters/PIXSELL DIORA MODRIĆ (20) Diora je jedna od dvije sestre kapetana ‘vatrenih’, studira menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Rijeci. Često zajedno sa sestrom Jasminom bodre Modrića na tribinama.

VATRENE NAVIJAČICE Djevojka Ćalete-Cara i sestra Brozovića prate svaku tekmu