Home Hrvatska Home Reakcije Slavena Bilića tijekom penala postale hit na internetu

Reakcije Slavena Bilića tijekom penala postale hit na internetu

14
0
Slaven Bilić
Slaven Bilić

Pravu dramu u Nižnjem Novgorodu pripremila nam je jučer hrvatska nogometna reprezentacija. Plasirali su se Vatreni u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Rusiji, izbacivši Dance na penale, a sve je to kao stručni komentator ITV-a u studiju gledao Slaven Bilić.

Poveli su Danci već u prvoj minuti susreta, ali naši su instantno odgovorili i u četvrtoj minuti postavili rezultat 1-1, koji je ostao takav svih 120 minuta. U dramatičnom raspucavanju, Hrvatska je ipak došla do četvrtfinala, prvi put nakon slavne 1998. godine.

Pravu dramu je u studiju ITV-a proživljavao i Slaven Bilić, a njegove reakcije nakon svakog penala postale su hit na društvenim mrežama.

[embedded content]

Osim reakcijama, nasmijao je gledatelje i malom prepirkom s kolegom Martinom O’Neillom. Počeo je Bilić pričati o tome koliki je ovo uspjeh za tako malu zemlju poput Hrvatske, a Irac ga je prekinuo:

– Rekao si to već puno puta.

Ali, nije mu Bilić ostao dužan:

– Da budemo iskreni, veća je od tvoje zemlje. I ima puno bolje nogometaše – odgovorio je Slaven, a O’Neill više nije imao što dodati.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

[embedded content]

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota “Moja Croatia”. Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

 

Tema: Svjetsko nogometno prvenstvo – Rusija 2018.