Hrvatski navijači kasno sinoć počeli su se u većem broju okupljati u Rostovu na Donu. Slavlje i veselje na svakom koraku, a ispred brojnih kafića i restorana hrvatski su navijači uz podršku domaćina dobro zagrijali glasnice za večerašnju utakmicu posljednjeg kola natjecanja po skupinama.

[video: 1200290 / ]

Island dobro poznamo, njihove navijače također, pa hrvatsku pjesmu na ruskim ulicama nisu uspjeli pokvariti ni vidno ohrabreni alkoholom Islanđani. Naši su ‘situaciju’ ekspresno riješili i Islanđani koji su se pokušali ubaciti nestali su brzo kao što su i došli.

[video: 1200291 / ]

Ako se ikoja utakmica na Svjetskom prvenstvu može nazvati relativno nevažnom, onda je za nas to ova. Hrvatska se plasirala već u osminu finala, prvo mjesto možemo izgubiti samo nekim ludim raspletom situacije i Dalić je najavio, recimo to tako, rezervnu postavu. No i ona izgleda prilično moćno i Islandu neće biti nimalo lako. Dapače, igrači koji danas istrče zasigurno će izborniku, ali i našim navijačima, htjeti dokazati da apsolutno zaslužuju poziv i nastup na SP-u i letjet će po terenu.

[video: 1200292 / ]

U prilog nam ne ide podatak da u četiri dosadašnja nastupa na SP-ima Hrvatska nikad nije pobijedila u trećoj utakmici, no zato ohrabruje da imamo sjajan skor s europskim reprezentacijama. U pet utakmica s Europljanima pobijedili smo četiri puta, a izgubili samo od Francuske u polufinalu 1998.

I zato, uz naravno viđeno na ovom SP-u, hrvatski navijači imaju razloga za pjesmu i slavlje čak i prije utakmice s Islandom. Možemo samo zamisliti kako će biti na tribinama…

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

[embedded content]

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota “Moja Croatia”. Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Tema: Svjetsko nogometno prvenstvo – Rusija 2018.