Na ljetnom tulumu koji je bio organiziran u ‘Kensington Gardensu’ u Londonu, najviše pogleda privlačila je Lady Amelia Windsor (22), rođakinja prinčeva Harryja (33) i Williama (36). Ova članica britanske kraljevske obitelji, manekenka je i muza svjetski poznatih osnivača ‘brenda’ Dolce&Gabbana. 

Foto: Matt Crossick/Press Association/PIXSELL

Mnogi su Ameliu prozvali ‘najseksepilnijom’ članicom obitelji, a zbog ponašanja se smatra i najbuntovnijom. Na ‘partyju’ se pojavila u neprihvatljivoj haljini koja je otkrivala grudi i tetovažu na rebrima, kaže ‘The Sun’. Ali, to nije jedina tetovaža ove ‘buntovnice’. Druga, na kojoj su tri medvjedića, posvećena je njezinom bratu i sestri.

The Serpentine Gallery Summer Party 2018 | Autor: Keith Mayhew/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELLFoto: Keith Mayhew/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL

Amelia je kćer grofa od St Andrewsa, Georgea Windsora (55) i Sylvane Tomaselli (61), učiteljice povijesti. Zbog toga što je njegova supruga već bila u braku prije njega, George se morao odreći svoj pozicije u redu za nasljeđivanje britanske krune. No, 2013. je promijenjen akt o nasljeđivanju trona, stoga je grof ‘opet u igri’. 

KRALJEVSKI STATUSI Britanska kraljevska obitelj traži stručnjaka za društvene mreže

Manekenka ima Instagram profil gdje ju prati 54 tisuće ljudi, dok se ostali članovi kraljevske obitelji ne koriste društvenim mrežama. 
Dobila je titulu ‘najljepše članice kraljevske obitelji’ u magazinu ‘Tatler’ gdje je jednom krasila naslovnicu. To joj je pomoglo napredovati u manekenskom poslu, pa od tada surađuje s brojnim dizajnerima. 

Serpentine Gallery Summer Party 2018 - London | Autor: Doug Peters/Press Association/PIXSELLFoto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL

Osim što radi za agenciju ‘Storm’ u kojoj su radile Kate Moss (44) i Cara Delevigne (25), Amelia je studentica na Sveučilištu Edinburgh. Bila je na praksi kod Bvlgarija, a godinu dana je radila i za dizajnera, porijeklom iz Tunisa, Azzedinea Alaiu, koji je preminuo u 77. godini života.