Produkcija nastavka filma ‘Creed:Legenda je rođena’, nazvanog jednostavno ‘Creed II’, započela je u travnju ove godine u Philadelphiji u studijima Metro Goldwyn Mayer Pictures (MGM) i Warner Bros Pictures.

Pixsell

FANOVI SE VESELE Je li moguće: Patrick Stewart vraća se u ‘Zvjezdane staze’?

Michael B. Jordan i Sylvester Stallone reprizirat će svoje uloge kao Adonis Creed i Rocky Balboa. ‘Creed II’ nastavak je sage o Rockyju i nastavak filma ‘Creed:Legenda je rođena’ iz 2015. koji je zaradio preko 170 milijuna dolara na kino blagajnama širom svijeta. Ryan Coogler (‘Black Panther’), redatelj prvog filma, vraća se u franšizu kao izvršni producent, a redatelj ovog nastavka je Steven Caple Jr..

Foto: Blitz Film i Video distribucija

– Kada sam napisao i režirao film ‘Creed:Legenda je rođena’, htio sam ispričati priču o obitelji iz druge perspektive te istodobno odati počast Rockyjevom liku uz kojeg smo svi odrasli. Znam da je Steven nevjerojatan redatelj te ne mogu dočekati da vidim što nam Sly, Mike i Tessa donose u novom poglavlju – rekao je Coogler.

Foto: Instagram/Screenshot

Adonis Creed će morati uskladiti život između osobnih obveza i priprema za sljedeću veliku borbu. Suočavanje s protivnikom svoje obitelji samo ga još više motivira za borbu u ringu. Rocky i Adonis suočit će se sa svojim zajedničkim nasljeđem i shvatiti da ništa nije važnije od obitelji. ‘Creed II’ će nam pokazati što nas to čini prvacima, i da zapamtimo jednu stvar –  bez obzira gdje se nalazimo, ne možemo pobjeći od svoje prošlosti.

Pogledajte prvi foršpan

Osim Jordana i Stallonea, i Tessa Thompson će reprizirati svoju ulogu kao Bianca, Phylicia Rashad kao Mary Anne, Wood Harris kao Tony ‘Little Duke’ Burton i Andre Ward kao Danny ‘Stuntman’ Wheeler. U novim ulogama ćemo gledati Floriana ‘The Big Nasty’ Munteanua kao Viktora Draga, Dolph Lundgren vraća se ulozi Ivana Draga, a Russell Hornsby ulozi Buddyja Marcellea.

‘Creed II’, u distribuciji Blitz filma, u naša kina dolazi početkom prosinca ove godine.

Tema: FILM