Sinoćnja pobjeda Vatrenih protiv Nigerije donijela je veliku radost mnogim navijačima diljem Lijepe naše, kao i bivšim igračima Hrvatske. Tako je bivši izbornik naše reprezentacije Slaven Bilić u sportskoj emisiji televizije ITV, u kojoj gostuje kao sportski komentator povodom SP-a, dao svoje viđenje skupine D.

No, njegova prognoza nije se baš svidjela legendarnom igraču Manchester Uniteda Royu Keanu, koji mu je žestoko spustio i zapalio društvene mreže sa svojom reakcijom.

– Uz najveći respekt prema Islandu, ako mi osvojimo bod protiv Argentine i tri boda protiv Islanda, mi smo prvi u skupini – rekao je optimistično Bilić, nakon čega mu je Keane odgovorio.

– Baš lijepo da imaš takav stav. Ali pred Hrvatskom su jako teške utakmice. Jasno da je najlakše reći: Trebamo samo remi protiv Argentine i pobjedu protiv Islanda. Kad bi nogomet bio tako jednostavan, to bi bilo sjajno. Ali, ne, to nije tako. Hrvatsku čekaju teški dani i ja mislim da će vas Argentina pobijediti – odgovorio je Biliću uvijek namrgođeni Irac.

No, ono što je zapalilo društvene mreže je Keanova reakcija nakon Bilićevog objašnjenja. Naime, Irac je imao njemu uobičajeni ljuti pogled, a naročito je sve nasmijala njegova reakcija nakon što ga je Bilić dotakao po ramenu.

– Uvjeren sam da će ga Keane ubiti nastavi li mu dodirivati rame. Čini mi se da Keane ne voli Bilića, jel tako? – neki su od komentara na Twitteru

VIDI OVO: Najsmiješniji memeovi SP-a 2018!

Tema: Svjetsko nogometno prvenstvo – Rusija 2018.