Home

Tucaković: Ne planiram borbu s rakom pretvoriti u nove stihove

Spread the love

Ne mogu još u potpunosti biti dobro, treba proći vrijeme liječenja, još primam terapiju is vašta nešto. Do potpunog oporavka će proći još mnogo vremena, ispričala je jedna od najpoznatijih autorica glazbenih tekstova u regiji Marina Tucaković (65) za srpski Blic.

Foto: Privatni album

Tucaković su liječnici u veljači operirali maligni tumor dojke na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije, a iako su joj nalazi pretraga bolji hitmejkerica kaže da se nikad ne zna je li najgore prošlo. Ističe da ne zna kako se osjeća i da se to mijenja svaki dan, pa je nekad bolje, nekad lošije. 

Foto: Privatni album

– Psihički sam u redu, borim se i neću si dopustiti da se predam. Što se tiče tiče rezultata, oni su bili bolji. Sljedećih tjedana imat ću kontrole pa ću saznati kakvi su novi nalazi – rekla je Tucaković. Ispričala je kako nije krila svoju bolest nego nije htjela zabrinjavati ljude. Hitmejkerica je nakon Beograda u ožujku nastavila svoje liječenje u Njemačkoj, a kaže da ju tamo nisu operirali. 

AUTORICA HITOVA Tucaković nastavlja liječenje u Njemačkoj: ‘Optimistična sam’

– Tamo samo išla da bih primila terapiju koju su preporučili doktori, to je bila imunoterapija. Tek poslije tri mjeseca pokazuje rezultate, tako da ću uskoro vidjeti kakav je rezultat dala – pojasnila je Tucaković. Iako je hitmejkerica do sada u većini tekstova koje je napisala koristila iskustva iz svog života, kaže da borbu s rakom neće pretvoriti u nove stihove. 

K. Nikolić/VL | Autor: K. Nikolić/VLFoto: K. Nikolić/VL

– Ako budem i dalje pisala, a vjerujem da hoću, to neće biti o ovom dijelu mog života. Što je bilo, neka ostane tamo gdje jest – rekla je Tucaković. Hitmejkerica trenutno odmara u Vojvodini u društvu prijateljice, redateljice Marijane Petrović gdje uživa u miru i šetnjama daleko od gradske gužve.

24sata

24sata

POZITIVNA HITMEJKERICA Tucaković o bitci s tumorom: ‘Borim se, pa dokle stignem…’

Foto: Screenshot Youtube  

– Godi mi priroda. Pokušavam se malo skloniti iz Beograda kako bih napunuila baterije za sve što slijedi – zaključila je Tucaković u razgovoru za Blic. Hitmejkerica je pisala hitove Lepoj Berni, Harisu Džinoviću, Toši Proeskom, Zdravku Čoliću i mnogim drugima. Autorica je stihova pjesme Olivera Dragojevića ‘Što to bješe ljubav’, a Mišo Kovač otpjevao je njezine ‘Malo mi je jedan život s tobom’, ‘Duša mi je prazna’, ‘Niko ne zna, kako mi je’ i ‘Svi pjevaju, ja ne čujem’. Tekstopiskinja potpisuje i Severinine hitove ‘Gas gas’, ‘Gade’, ‘Mrtav bez mene’ i ‘Tridesete’, a napisala je i pjesmu ‘Unaprijed gotovo’ koju je Splićanka nedavno objavila. 

Severina | Autor: /PIXSELLFoto: /PIXSELL

– Ova pjesma nije pisana za mene, ali ona je mene čekala. Tekst je napisala moja mila Marina, koja svojim talentom i tekstovima uvijek nadmaši samu sebe, a nama nikad ne promaši srčanu aortu – rekla je Severina. 

OPORAVLJA SE Hitmejkerica Marina Tucaković: ‘Operiran joj je tumor dojke…’

Pratite više sadržaja kao ovaj
u Vaš inbox

Pretplatite se preko E-mail-a i primajte vijesti i obavjesti u Vaš email inbox.

Hvala na pretplati.

Nešto je pošlo po zlu.