The Fat Decimator System
Home

'BAŠ SI RUGOBA, IZGLEDAŠ KAO POMERANAC!' Čuveni modni dizajner grubo izvrijeđao poznatu pjevačicu i izazvao bujicu kritika njezinih obožavatelja

Spread the love

Modni dizajner Stefano Gabbana, suosnivač poznatog modnog brenda Dolce & Gabbana, na Instagramu je pjevačicu Selenu Gomez nazvao ružnom, piše The Independent.

Gabbana je Gomez nazvao ružnom na talijanskom u komentaru na objavu bloga The Catwalk Italia koji je na svom Instagram profilu objavio kolaž fotografija Selene Gomez uz riječi “Selena Gomez nosi crvene haljine. Odaberite sebi najdražu”.

Dizajner je u komentaru napisao: “è proprio brutta!!!”, što u prijevodu s talijanskog znači: “jako je ružna”. Gabbana je osim toga odgovorio i na komentar drugog korisnika koji je objavu komentirao riječima: “izgleda poput pomeranca”. Dizajnerov odgovor na to glasio je: “hahahahahaha istina je hahahaha”.

 

Selenini obožavatelji su osudili dizajnerove tvrdnje te su njegovo ponašanje okarakterizirali kao “odvratno” i “bezobrazno”. Neki su njegov istup okarakterizirali i kao zlostavljanje. “Umoran si i s tobom je gotovo. Tvoja homofobna i mizogina pojava neće uspjeti u 2018. godini. To se više ne tolerira i nije ‘chic'”, napisao je Tommy Dorfman, zvijezda serije “13 razloga zašto”, u komentaru na Gabbaninu izjavu.

Ovo nije prvi puta da je Gabbana na negativan način govorio o ženama iz javnog života na Instagramu. Dizajner je prošlog petka komentirao fotografiju manekenke Kate Moss s jednostavnim: “Ne”. Obožavatelji manekenke su joj priskočili upomoć, rekavši da izgleda “lijepo” i “ženstveno”.

 

The Fat Decimator System
/* ]]> */