Home Hrvatska Home Starleti se izgubio svaki trag: Prijavili su Sorajin nestanak

Starleti se izgubio svaki trag: Prijavili su Sorajin nestanak

8
0

Srpska starleta Soraja Vučelić (31), protjerana je prije nekoliko dana iz Srbije i proglašena sigurnosno rizičnom osobom. Naime, ona je po povratku iz Turske privedena na aerodromu u Beogradu. Tada su je, nakon zadržavanja granične policije, prvim letom deportirali za Crnu Goru čija je državljanka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

[video: 1197866 / ]

Kako piše Blic, nakon toga, tvrde njezini prijatelji, Soraji se gubi svaki trag. Danima nije bila aktivna na društvenim mrežama, na kojima inače svakodnevno objavljuje golišave fotografije, a sada je njezin PR tim na objavio zabrinjavajuću poruku.

NEK’ SE VIDI RASKOŠ Prioriteti: Bujna Soraja glavu zavila u maramu, a dekolte nije

Isto tako, srbijanski mediji su objavili da su s njenog broja preko Vibera dobili poruku u kojoj stoji: ‘Nažalost, Sare više nema’.

Foto: Društvene mreže

– Molim sve kolege novinare da se uzdrže od morbidnih poruka s Vibera koji pripada Soraji Vučelić i da ne objavljuju informacije koje stižu s njenog broja jer nije poznat identitet osobe koja šalje takve poruke.

Moram napomenuti da imam informaciju da je nestanak Soraje Vučelić prijavljen Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore i da čekamo na službeni ishod istrage, ukoliko je informacija točna. Također želim obavijestiti javnost da je Soraja Vučelić zadnji put locirana u Budvi 3. lipnja.

ZVIJEZDA REGIONALNOG BB-a Protjerali Soraju: Starleta iz Srbije deportirana u Crnu Goru

U prilog ovome, obavijestio sam i premijerku Srbije Anu Brnabić s molbom da mi pribavi bilo kakav podatak od MUP-a Srbije koji bi bio značajan za pronalazak Soraje Sare Vučelić. Čeka se na njen odgovor i odgovor MUP-a zbog čega je Soraja stavljena na crnu listu kao visokorizična za sigurnost Srbije i njenih građana.

Molim sve ljude ukoliko imaju bilo kakav podatak o Soraji kao i lokaciji gdje je zadnji put viđena da se jave na ovaj profil u inbox sa svim informacijama – stoji u poruci.