Home Hrvatska Sport video viral Zdravlje

Ronaldo: Odlazim iz Reala jer mi Pérez nije htio dati povišicu

Ronaldo
Ronaldo

Jedan od najboljih nogometaša svijeta, Portugalac Cristiano Ronaldo, donio je “nepovratnu” odluku da napusti Real Madrid, piše u četvrtak portugalski dnevnik “Record”. 

Razlog za ovakvu Ronaldovu odluku je neispunjeno obećanje predsjednika kluba Florentina Péreza da će ga nagraditi za uspjehe povećanjem plaće

Ranije su španjolski mediji pisali kako Ronaldo traži plaću od čak 75 milijuna eura godišnje i šestogodišnji ugovor zahvaljujući kojem bi završio karijeru u Madridu u 40. godini. To bi značilo da bi s 30 milijuna većom plaćom bio najbolje plaćeni nogometaš na svijetu, ispred Lionela Messija koji u Barceloni zarađuje 55 milijuna i Neymara koji u PSG-u dobija 38 milijuna. 

Ronaldo je odmah nakon što je Real treći put zaredom osvojio Ligu prvaka izjavio da mu je “bilo lijepo u Kraljevskom klubu” što je izazvalo interes PSG-a i Manchester Uniteda

“Record” članak o Ronaldu završava rečenicom: “U ovom je trenutku odluka neizbježna i nepovratna: Ronaldo će napustiti Real. Dražba je otvorena. Oni koji žele najboljega na svijetu, imaju zeleno svjetlo da krenu”.

Tags