Home Hrvatska Sport video viral Zdravlje

Mančić: Zavodim policajce da se spasim od kazni i često pali

Kad znam da sam kriva, kažem: ‘Jao Bože, kako ste vi zgodni, kako vam divno stoji uniforma’, ispričala je voditeljica Suzana Mančić (61) za srpski Blic. Bivša loto djevojka kaže da flertuje s policajcima kako bi izbjegla plaćanje kazni za prekršaje u prometu. 

8172565

PUNA JE ELANA Mančić je bila na orošavanju vagine, a sada ide na klistir

Foto: Instagram

– To uglavnom pali, moram se tako izvlačiti, što ću. Volim im podizati samopouzdanje. Njima uljepša dan, čak i kad nisam kriva – rekla je Mančić. Ističe kako njezinom zaručniku grčkom bankaru Simeonu Ocomokosu ne smeta njezin način spašavanja od policijskih kazni. 

suzana mancic

suzana mancic

UKRAJINCI ŽELE ‘PIKANTERIJE’ Kućni pornići Suzane Mančić u skandaloznom dokumentarcu?

Foto: Instagram

– To nije ništa loše, moj Sima je siguran u mene, tako da on ne pada na sitne fore – objasnila je Mančić. Dodala je da iako radi neke prometne prekršaje, nikada ne pije dok vozi. 

SASVIM ISKRENO Ona prkosi godinama: Mančić (61) otkrila tajnu svog izgleda

– Kada je alkohol u pitanju, protiv sam da se sjeda za volan zato što je opasno. Nije pijem žestoka pića, ali volim popiti vino i u tom slučaju idem onda taksijem – ispričala je voditeljica. Otkrila je i kako se ona bori s vrućinama. 

Foto: Instagram

– Hladan tuš. Ljeti uopće ne moram uključivati bojler – rekla je Mančić. Istaknula je i kako njezin zaručnik ne ide s njom pod tuš jer u njezinim godinama to radiš sam. Voditeljica je otkrila kako planira ići na odmor u Grčku s društvom, a ‘odrekla’ se i bikinija te će nositi jednodijelni kupaći kostim. 

Foto: Privatni album

DIJELI SAVJETE Suzana Mančić: ‘Psihijatar je najbolje što si možete priuštiti’

Tags

NordVPN Specijalna Ponuda