Prijelazno razdoblje, da se poslužimo nogometnim rječnikom, još nije ni započelo, a BlogBuster već ima najozbiljniju akviziciju ove godine.

Na platformi koja okuplja neke od najzanimljivijih autora i blogera, Elli Dvornik, Anđi Marić, Tihomiru Polančecu, Katarini Marjanović, Alis Marić, Filipu Biliću, Tei Hržici, Mirni Savić, Riani Petanjek, Mattu Mareniću, Leonu Zrileu, Tei Zavacki, Jani Krišković i brojnim drugim imenima pridružuje se i Andrea Andrassy.

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

 Andrea iza sebe ima više od 300 kolumni, bavila se stand up komedijom, a velika joj je želja stati pred TV kameru, i to kao voditeljica. U velikom intervjuu koji ćemo objaviti u petak, Andrea nam je otkrila da bi najradije intervjuirala Martinu Dalić. Postavila bi joj samo jedno pitanje – zašto u 2018. godini koristi Hotmail? 

Tračeve o sebi, kaže, ne sluša, ali je uvijek zabavlja kad se počne pričati da je trudna, a ona se samo dobro najela. Andrea priprema i novu knjigu. U glavi joj je već pune dvije godine te samo čeka pravi trenutak da je uobliči i sve svoje misli stavi između dvije korice.

Foto: Karmen Poznic Priprema i knjigu: Martinu Dalić bi pitala zašto u 2018. godini koristi Hotmail, kaže nam Andrea

– Kad sam bila mala, prvo sam htjela biti glumica, pa policajka, pa ortodont, jer sam doslovno živjela na Stomatološkom fakultetu na kojem su mi ispravljali sve nepravde koje mi je odlučila nanijeti moja 8-godišnja čeljust. Nakon toga sam htjela postati kirurg, pa pravnik, pa opet glumica… Doma su mi govorili da upišem ekonomiju, a ja nisam znala što želim. S tim je kao lako naći posao, pa je tako ispalo – kaže Andrea uz napomenu da nema šanse da ikad radi u struci.